Tud nekem segíteni valaki megkeresni egy rokonom?
Figyelt kérdés
Romániában él és megszeretném keresni interneten közösségi oldalon. valaki tudna ez ügyben segíteni? Melyik oldal az ami ott olyan mint pl itt az iwiw, és ami a legbonyorultabb h kéne meghívó is. Ha valakinek esetleg van elinkeh@citromail.hu címre küldhetne. Nagyon boldog lennék.2010. aug. 10. 17:17
1/16 anonim válasza:
iwiw meghívó kellene? azt tudok küldeni.
3/16 A kérdező kommentje:
de a myvipen nincsennek fent...
ahoz úgy kell beírni, hogy myvip.ro arra meg megint regisztrálni kéne de kell hozzá meghívó.
köszi de iwiwem nekem is van
2010. aug. 10. 17:32
4/16 anonim válasza:
vagy csak simán beírod google be a nevét,az is segít
5/16 A kérdező kommentje:
facebookon meg úgy lehet csak keresni ha tudom az email címét nem???
2010. aug. 10. 17:33
6/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül, ha a nevét tudod az is jó.
8/16 anonim válasza:
Pár Romániai ismerősöm használja a hi5 öt is.
9/16 A kérdező kommentje:
Ha oda felűre beírom a keresésbe a nevét nem ad ki semmit.... meg alapból is mondjuk beírom pl. Nagy László vagy hasonló gyarori neveket akkor se dob ki semmit és azt valahogy nem akarom elhinni h nincs fent senki olyan névvel.
2010. aug. 10. 17:46
10/16 anonim válasza:
A facebook nemzetközi, tehát nem kell országonként regisztrálnod (nekem is van ott olyan ismerősöm, aki Magyarországot csak térképről ismeri, de amúgy sose járt itt, és nem is tudja a nyelvet), a nevét elég, ha tudod, kidobja az összes találatot, akik között keresgélhetsz, de hogy meg is találd, ahhoz fent kell lennie. Azért egyre többen használják, mert sokan szeretnek játszani, úgyhogy remélem, megtalálod. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!