Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy tudnám megtalálni a...

Hogy tudnám megtalálni a féltestvéremet?

Figyelt kérdés

Bevezetésképp: Nem vagyok mai csirke, közel vagyok az ötvenhez. Szüleim is bőven hetven fölöttiek. Egyedüli gyerek vagyok.

Ami miatt is írok: van a családban egy dolog, amiről szinte sosem beszéltünk. Ha mégis, csak elejtett szavakban. Apukámnak még a házasságuk előtt viszonya volt, melyből elvileg megszületett egy gyermek-a nővérem vagy bátyám. Semmit nem tudok róla, csak azt, hogy nagyjából olyan 1962-65 között születhetett, és hogy a anyukája, nagyszülei vagy Jászberényben, vagy Jásztelken élhettek. Apai nagyszüleim nem akarták valamilyen okból a házasságot (valaószínűleg futó viszony lehetett). Így "lefizették" a hölgyet és onnantól megszakítattak vele minden kapcsolatot.Mielőtt az mondanátok kérdzzem meg a szüleimet, nem, ez nem lehetséges. Nem beszélnek erről.

Akit keresek: 55-58 év körüli lehet. Fogalmam sincs tudhatja-e ki az apja, vagy eltitkolták, és más nevelte föl, vagy fogadta örökbe.

Tudtok olyan oldalt, ahol lehet rokonokat keresni ahol esetleg sikerrel járhatnék? Köszönöm a segítséget előre is:-))

#keresés #féltestvér #jásztelek, jászberény
2020. aug. 27. 10:57
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Facebookon van egy csoport, ahol eltűnteket szoktak keresni, de láttam már olyat is, hogy valaki a rokonait kereste ott.
2020. aug. 27. 11:26
 2/2 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem tudod a mostani nevét, akkor kicsi a valószínűsége, hogy ráakadsz.

Ha fiatalon viselte is apukád nevét, de ha örökbe fogadták, akkor nevet is változtathattak neki, akár fiú volt, akár leány. Ha leány volt férjhez mehetett és felvette a férje nevét.

Az említett települések ön kormányzatánál esetleg (nagyon kis valószínűséggel) tudnának tanácsot adni. Jobb ötletem nincs.

2020. aug. 27. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!