Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van itt dunaújvárosi fórumozó?...

Van itt dunaújvárosi fórumozó? Egy családról szeretnék tudni valamit, amit nyilván Ti tudtok. Köszi.

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 23:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Most néztem az iwiw-en már tizen akárhány részvétet kaptak, de senki sem érdeklődik, hogy mi történt. Hülyén nézne ki, ha írnék az iwiw-en neki, hogy bocsi, de mi történt? Hasonló esetben lehet, én is rosszul viselném ezt a kérdést.
2010. aug. 4. 23:54
 12/23 A kérdező kommentje:
A fiút sajnos nem ismertem, csak a szülőket ismerem, őket is nagyon régről, még gyerekkorunkból.
2010. aug. 4. 23:55
 13/23 anonim ***** válasza:
IwIwen semmiképp ne.Írj neki emailt.Iwiwen azért nem kérdezik mert kellemetlen lenne neki az ország előtt kiírni.Én nekem pl jól esne ha érdeklődnének hogy mi történt egy lehetséges rokonommal.Végülis nem baj megértem hogy zaklatott vagy.2 éve a 15 éves barátom bement a hideg vízbe és megfulladt.Tudom milyne érzés:S...
2010. aug. 5. 00:02
 14/23 anonim ***** válasza:
Én dunaföldvári vagyok, a fiúval 1 korosztály ráadásul. Kicsi ez a város, lehetséges, hogy ismertem. Általános iskolában idejárt suliba? Mert akkor egész biztos.
2010. aug. 5. 01:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Annyi van a helyi online-on lévő gyászjelentésben, hogy "tragikus balesetben hunyt el " a kissrác.
2010. aug. 5. 21:59
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Hol található ez az online-hirdetés?

Sejtettem, hogy valami ilyesmi lehet, mert egy életvidám, erős-egészséges fiúról van szó.

2010. aug. 5. 22:11
 17/23 anonim ***** válasza:
2010. aug. 6. 09:28
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megtaláltam a gyászjelentést! :(
2010. aug. 6. 23:05
 19/23 anonim ***** válasza:
én dújvi vagyok,de fogalmam sincs, hogy mi történt. nem volt ilyen balesetről szó a Hírlapban...
2010. aug. 6. 23:24
 20/23 A kérdező kommentje:
Kiderült közben, mi történt. Július 28-án Előszállás külterületén a fiú a krosszmotorjával egy kamionnak ütközött. A fiúnak leszakadt az egyik keze. :(
2010. aug. 6. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!