Van itt dunaújvárosi fórumozó? Egy családról szeretnék tudni valamit, amit nyilván Ti tudtok. Köszi.
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 23:33
1/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, a "nyilván" helyett "lehetséges"-t kellett volna írnom.
2010. aug. 4. 23:35
2/23 anonim válasza:
Nos, mit szeretnél tudni, és kikről?
4/23 A kérdező kommentje:
Konkrétan egy 15 éves fiú meghalt július vége felé, és holnapután, aug. 6-án, 17 órakor lesz a temetése Dunaújvárosban. Az iwiw-ről szereztem róla tudomást, a szülők tették fel a gyászjelentést. Részvétet nyilvánítottam, de annyira sajnos nem vagyunk közeli ismerősök, és nem is merek rákérdezni, hogy mi történhetett a fiúkkal. :(( Le vagyok taglózva. :(
2010. aug. 4. 23:44
6/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert ma jött az értesítés a holnapi temetésről. :( Ezért gondolom, h július vége felé lehetett, de a neten sem találtam róla semmi infót, akárhogy is ütöttem be.
Nekem is van egy fiam, egyszerűen a döbbenettől alig mozognak az újjaim. :(
2010. aug. 4. 23:47
7/23 A kérdező kommentje:
Andris volt a fiú, a vezetéknevét nem szeretném leírni (érthető okokból). Csak gondoltam, hátha tud valaki valamit. A Dunaújvárosi Sportiskolába járt, úgy tudjuk.
2010. aug. 4. 23:48
8/23 anonim válasza:
Hát én sajnos nem tudok róla semmit (most irok ebbe a topicba először nehogy az előttem irokra gondolj) de részvétem számodra is meg a család számára is.Esetleg ha megtudod mi történt leírhatnád.
9/23 A kérdező kommentje:
Dunaföldvári volt a fiú, de Dunaújvárosba járt iskolába, ezt elírtam már a kérdésben, elnézést.
Köszönöm szépen a válaszokat.
2010. aug. 4. 23:53
10/23 anonim válasza:
Ja és szerintem meg megkéne kérdezned mert épp igy nyilvánítod ki a törődésed a fiukkal.Ha nem kérdezed meg szerintem olyan mintha nem érdekelne.Ugyhogy én a helyedben megkérdezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!