Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért hasonlít rám? (többi lent)

Miért hasonlít rám? (többi lent)

Figyelt kérdés

Bátyámnak van egy kislánya aki majdnem teljesen úgy néz ki,mint én.

Tapasztaltatok már ilyet,hogy a gyerek nem a szüleire hasonlít, hanem pld szülő testvérére?

2010. aug. 4. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tapasztalható elég sok helyen. Egy ismerősömnél van még ez, de nálunk is. Eléggé hasonlítok nagybátyámra, anyám testvérére, ráadásul ugyanúgy 14 éves koromban göndörödött be a hajam, mint nekik. XD

Azt mondják, hogy a gyerek legkevesebbet a szülőktől örököl általában.

2010. aug. 4. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
gének hisz egy családból származtok
2010. aug. 4. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A "nekik" alatt értem a két nagybátyámat.
2010. aug. 4. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ugyanez van. Az egyik bátyámnak iker lányai vannak. Az egyik nagyon hasonlít rám. De így a környezetemben vannak még más példák is így.

Szóval van ilyen

2010. aug. 4. 10:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én teljessen úgynézek ki mint unokatestvérem ugyan az az arc ugyanolyan szőke haj mint ha tesók lennénk:)Van ilyen...
2010. aug. 4. 10:41
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor oké :) Van ilyen másnál is csak kellemetlen,hogy sokan azt hiszik, hogy az enyém.Ez nem is lenne baj csak még fiatal vagyok egy ekkora gyerekhez.

Réggebben is volt hogy megszóltak érte,hogy milyen fiatalon szültem :( pedig csak a tesóm lányával sétálgattunk :)

2010. aug. 4. 10:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, mosolyogj jót azokon akik anyukának hisznek, nincs ebben semmi! Két ember akkor is hasonlíthat, ha semmi rokonság nincs köztük - unokaöcsém pl, szökehajú-kékszemű, sportos felépítésű 10 éves kissrác , akárcsak a párom, nem egyszer mikor együtt vagyunk azt hiszik a mi kisfiúnk, pedig köze nincs hozzá a páromnak , - de ezen csak jót mosolygunk, sőt nem is rossz érzés :)
2010. aug. 4. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is az unokatesómra hasonlítok. Egyszer csináltunk egy közös képet és azzal hülyéskedett az uncsitesóm, hogy olyan mintha kétszer lenne a képen.:D Amúgy ő 16, én 13.
2010. aug. 7. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!