Miért hasonlít egymásra ennyire Klausmann Viktor és Orbán Viktor?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 19:52
1/14 anonim válasza:
mert mindketten Viktorok. -_-
amúgy szerintem nem hasonlítanak.
2/14 anonim válasza:
Most, hogy mondod, tényleg!
Eddig fel se tűnt!
Nem tudom, nem hiszem, hogy rokonok lennének!
Azért hasonlítanak úgy egymásra, amiért Szujó Zoltán és Erdei Zsolt is hasonlítanak!:-)
3/14 anonim válasza:
Kiskoromban mindig összekevertem őket. És nem értettem hogy egy miniszter elnök hogy vezethet műsort a szerencse kerékben pl. :D
4/14 anonim válasza:
Mert együtt jártak óvodába, állandóan utánozták egymást, és így ikertestvérekké váltak pár éven belül.
5/14 anonim válasza:
igaziból ezek ugyanazon személyek, valamiből élnie is kell:)
6/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem hasonlítanak egymásra!!! Csak mindkettő Viktor.
7/14 A kérdező kommentje:
Én is kiskoromban azon csodálkoztam, miért vezet egy miniszter egy műsort. Amúgy hasonlít szerintem
2009. nov. 25. 15:37
8/14 anonim válasza:
Szerintem(bár lehet,hogy nem ide tartozik)de szerintem,sok FIDESZES politikus hasonló hangon beszél,mint Orbán Viktor. Utánozzák,vagy tényleg ilyen a hangjuk? Mi a véleményed?
9/14 Tutujka válasza:
Sütz Ila és Dolly is hasonlítottak egymásra, egy darabig az a hír járta testvérek voltak.
10/14 anonim válasza:
19:39! Tényleg én is észrevettem h a FIDESZ-es politikusoknak Orbán Viktor hangjuk van:DD
Úgy látszik a Viki a példakép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!