Hogy biztatót is írjak, nagypapámnak gégerákja volt 48 évesen. Egy év kezelés után rendbejött, csak beszélni nem tudott rendesen, és nyugdíjasként mindent megcsinált a ház körül. 76 évesen halt meg, addig teljes életet tudott élni, az utolsó napig.
2010. aug. 3. 11:01
12/21 anonim válasza:
Apukámnak :( Sajnos már több mint négy éve meghalt... a máját támadta meg. Anyukám is rákos volt, méhdaganat. Szerencsére meggyógyult, kivették neki és most rendben van. Ezen kívül a nagypapám is rákban halt meg. :( Szörnyű ez a betegség...
2010. aug. 3. 11:02
13/21 anonim válasza:
Keresztanyámnak mellrákja van. Neki az egyéb kezelések mellé javasolták a Preventa nevű vizet, ami nagyon jó, ismerősnek is bevált. Nézzetek utána!
2010. aug. 3. 11:03
14/21 anonim válasza:
Anyukám rákban halt meg(méhnyakrák), elég korán mégcsak 47 éves volt, és szörnyű volt nézni nap mint nap ahogy egyre rosszabbul van. Ennek már 7 éve, de ma is nagyon hiányzik még:(
2010. aug. 3. 11:53
15/21 anonim válasza:
Nagyon fontos szempont az élni akaráson túl az, hogy időben kell szakemberhez fordulni és gyógymódot keresni, mert csak korai szakaszban gyógyítható. Nekem pl. anyajegyeim vannak, amiket figyelni kell nem változnak-e el, mert bőrrák lehet belőle, ami nagyon veszélyes abból a szempontból, hogy gyorsan tud terjedni, szóval nekem mondta orvos, hogy figyeljem és a gyanúsakat még anyajegy korában kell levetetni.
2010. aug. 3. 11:53
16/21 anonim válasza:
Apukám két hete ment el, már mindenhol áttét volt.
Még nem tudom felfogni, olyan mintha csak kórházban lenne!
Sok erőt és sok hitet, reményt minden érintettnek.
2010. aug. 3. 12:38
17/21 anonim válasza:
nagypapámnak agydaganata volt, tyúktojásnyi, kivették, viszont epilepszia maradt utána...
nagymamim túlélt 2 mellrákot, mindkét esetben levették a mellét. kezelést kapott és ennyi. 2 éve halt meg, mert kiújult és mindenhová áttételődött... legyengült mindent nehezen tudott elvégezni (tisztaság mániás volt), feladta... én azt mondom, jobb neki így, de a szívem megszakad annyira hiányzik... nem volt nála kedvesebb, aranyosabb ember a földön:(
2010. aug. 3. 13:52
18/21 anonim válasza:
Papám már kb15éve hogy meghalt,azt hiszem prosztatarák,majd midenhol áttétes lett,apum uokatestvére is rákban halt meg(mindenhol rákos volt),anyum öszes testvére rákban halt meg 50éves korig alig éltek.:(
2010. aug. 3. 14:10
19/21 anonim válasza:
10:45 vagyok. Azt kihagytam, hogy a kutyusomnak emlődaganata volt, de szerencsére meggyógyul. Sajnos egy hónapja meghalt mert a szívével is voltak gondok
2010. aug. 3. 16:01
20/21 anonim válasza:
Nagypapim hodgkin limfómában halt meg már három éve :( borzalmas volt.:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!