Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van olyan a családodban aki...

Van olyan a családodban aki rákos?

Figyelt kérdés

Nekem anyukám 4 éve rákos, kapja a kezeléseket,de évről évre romlik az állapota.

Ennek ellenére sokan mondták,hogy nem is látszik rajta hogy beteg (ha épp nem kap kezelést akkor főz,mos,takarít, tehát mindent meg tud csinálni)

2010. aug. 3. 10:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hogy biztatót is írjak, nagypapámnak gégerákja volt 48 évesen. Egy év kezelés után rendbejött, csak beszélni nem tudott rendesen, és nyugdíjasként mindent megcsinált a ház körül. 76 évesen halt meg, addig teljes életet tudott élni, az utolsó napig.
2010. aug. 3. 11:01
 12/21 anonim válasza:
Apukámnak :( Sajnos már több mint négy éve meghalt... a máját támadta meg. Anyukám is rákos volt, méhdaganat. Szerencsére meggyógyult, kivették neki és most rendben van. Ezen kívül a nagypapám is rákban halt meg. :( Szörnyű ez a betegség...
2010. aug. 3. 11:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Keresztanyámnak mellrákja van. Neki az egyéb kezelések mellé javasolták a Preventa nevű vizet, ami nagyon jó, ismerősnek is bevált. Nézzetek utána!
2010. aug. 3. 11:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Anyukám rákban halt meg(méhnyakrák), elég korán mégcsak 47 éves volt, és szörnyű volt nézni nap mint nap ahogy egyre rosszabbul van. Ennek már 7 éve, de ma is nagyon hiányzik még:(
2010. aug. 3. 11:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos szempont az élni akaráson túl az, hogy időben kell szakemberhez fordulni és gyógymódot keresni, mert csak korai szakaszban gyógyítható. Nekem pl. anyajegyeim vannak, amiket figyelni kell nem változnak-e el, mert bőrrák lehet belőle, ami nagyon veszélyes abból a szempontból, hogy gyorsan tud terjedni, szóval nekem mondta orvos, hogy figyeljem és a gyanúsakat még anyajegy korában kell levetetni.
2010. aug. 3. 11:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Apukám két hete ment el, már mindenhol áttét volt.

Még nem tudom felfogni, olyan mintha csak kórházban lenne!

Sok erőt és sok hitet, reményt minden érintettnek.

2010. aug. 3. 12:38
 17/21 anonim ***** válasza:

nagypapámnak agydaganata volt, tyúktojásnyi, kivették, viszont epilepszia maradt utána...

nagymamim túlélt 2 mellrákot, mindkét esetben levették a mellét. kezelést kapott és ennyi. 2 éve halt meg, mert kiújult és mindenhová áttételődött... legyengült mindent nehezen tudott elvégezni (tisztaság mániás volt), feladta... én azt mondom, jobb neki így, de a szívem megszakad annyira hiányzik... nem volt nála kedvesebb, aranyosabb ember a földön:(

2010. aug. 3. 13:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Papám már kb15éve hogy meghalt,azt hiszem prosztatarák,majd midenhol áttétes lett,apum uokatestvére is rákban halt meg(mindenhol rákos volt),anyum öszes testvére rákban halt meg 50éves korig alig éltek.:(
2010. aug. 3. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
10:45 vagyok. Azt kihagytam, hogy a kutyusomnak emlődaganata volt, de szerencsére meggyógyul. Sajnos egy hónapja meghalt mert a szívével is voltak gondok
2010. aug. 3. 16:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Nagypapim hodgkin limfómában halt meg már három éve :( borzalmas volt.:(
2010. aug. 3. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!