Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Honnan lehetne adatokat...

Honnan lehetne adatokat keresni erről a személyről?

Figyelt kérdés

Dédnagyapám testvéréről van szó (Tárkányi József avagy Joseph Tarkanyi 1898-1981)aki Kolozsváron született majd emigrált Amerikába, New York-ba. Ott szépen megszedte magát, mert amikor hazalátogatott 1958-ban, 24 karátos aranymandzsettagombot, arany pecsétgyűrűt, s egy arany zsebórát hozott déndnagyapámnak, s másik 8 tertvérének.

Azt szeretném megtudni, pontosan mivel is foglalkozott? Mekkora vagyona volt? Gyermekei nem voltak, nem tudom kire szállt a vagyona, de rémlik, hogy volt talán egy nyaralója Floridában és egy háza Chicagoban is. A válaszokat előre is nagyon köszönöm, aki tud kérem segítsen!

2020. júl. 16. 13:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még ötletek, hogy honnan lehetne megtudni?
2020. júl. 17. 09:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia! Mivel 58-ban hazajött, és abban az időszakban igencsak figyelték még a külföldi mozgást, ezért én megpróbálnám az Állambiztonsági Hivatal Történeti Levéltárát (ABTL). Az Oktogon közelében vannak és be kell adni egy kérvényt, aztán szólnak ha találtak róla valamit.
2020. júl. 17. 10:01
 13/17 A kérdező kommentje:
12. Köszi, de mint mondtam HAZA ment. Tehát Kolozsvárra. Nem tudom, hogy a Securitate vezetett-e róla bármi nyilvántartást. Annyit tudok még, hogy a New York hotelben szállt meg, de ott sem lehet már megkeresni, az ottani nyilvántartást megsemmisítették
2020. júl. 17. 10:42
 14/17 anonim ***** válasza:
78%
Szia, úgy tudom a Vöröskereszten keresztül is lehet kerestetni. És az ottani egyház is tud segíteni.
2020. júl. 25. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Na, megvan már? Tudtok már valamit?
2020. júl. 27. 12:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem találtam róla sehol ilyen adatokat. Csak születési dátum, lakcím és halálozási dátum
2020. júl. 27. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:
78%

ha a lakcímet ismered, akkor keresd meg az ottani magyar

egyházat vagy magyar szervezetet, hátha tudnak róla

Egyébként meg gondolj bele, mondjuk a te vagyonodról napjainkban kit lehetne kérdezni?Senkit. Az adóhatóság sem ad adatot bárkinek bármikor.

2020. aug. 2. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!