Honnan lehetne adatokat keresni erről a személyről?
Dédnagyapám testvéréről van szó (Tárkányi József avagy Joseph Tarkanyi 1898-1981)aki Kolozsváron született majd emigrált Amerikába, New York-ba. Ott szépen megszedte magát, mert amikor hazalátogatott 1958-ban, 24 karátos aranymandzsettagombot, arany pecsétgyűrűt, s egy arany zsebórát hozott déndnagyapámnak, s másik 8 tertvérének.
Azt szeretném megtudni, pontosan mivel is foglalkozott? Mekkora vagyona volt? Gyermekei nem voltak, nem tudom kire szállt a vagyona, de rémlik, hogy volt talán egy nyaralója Floridában és egy háza Chicagoban is. A válaszokat előre is nagyon köszönöm, aki tud kérem segítsen!
7 hét ha nem kell egy Chicagoi meg egy Floridai ház...tudod te azt, hogy Amerikában csak egyáltalán a telek árak mennyibe kerülnek?
8
XD
9
? Nem örökölni akarok, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy mivel foglalkozott, miből gazdagodott meg.
És igen tudom, de nem érdekel. Egyrészt 100% hogy hagyta valakire, vagy az államra szállt, másrészt 9 testvére volt, rengeteg örököse lenne és nekem nincs is szükségem az ő vagyonára.
8 az aranyóra megvan, ahogy a többi tárgy is amit hozott. A család megőrizte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!