Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Honnan lehetne adatokat...

Honnan lehetne adatokat keresni erről a személyről?

Figyelt kérdés

Dédnagyapám testvéréről van szó (Tárkányi József avagy Joseph Tarkanyi 1898-1981)aki Kolozsváron született majd emigrált Amerikába, New York-ba. Ott szépen megszedte magát, mert amikor hazalátogatott 1958-ban, 24 karátos aranymandzsettagombot, arany pecsétgyűrűt, s egy arany zsebórát hozott déndnagyapámnak, s másik 8 tertvérének.

Azt szeretném megtudni, pontosan mivel is foglalkozott? Mekkora vagyona volt? Gyermekei nem voltak, nem tudom kire szállt a vagyona, de rémlik, hogy volt talán egy nyaralója Floridában és egy háza Chicagoban is. A válaszokat előre is nagyon köszönöm, aki tud kérem segítsen!

2020. júl. 16. 13:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
28%
Miért nem kérdezed meg a nagyidat, vagy a családod? Ők biztosan többet tudnak mint mi az Interneten keresve.
2020. júl. 16. 13:34
 2/17 A kérdező kommentje:
Nagymamám meghalt, édesanyám csak ennyit tud, amennyit leírtam, mert soha nem érdekelte a téma
2020. júl. 16. 13:35
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Lehet sok penzert csaladfakutatast vegezni, keress fel egy szakembert!
2020. júl. 16. 13:43
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
[link] (New York, Mount Saint Mary temető)
2020. júl. 16. 13:49
 5/17 anonim ***** válasza:
31%
Valószinűleg ehhez ki kellene menned Amerikába és ott érdeklődni, hogy az ingatlanokkal mi van
2020. júl. 16. 14:36
 6/17 A kérdező kommentje:
Huh. Megvan a sírja? Szuper. Ha valami infó esetleg kerül arról, hogy milyen cége vaolt vagy egyáltalán mivel foglalkozott, megköszönném 😊
2020. júl. 16. 14:45
 7/17 A kérdező kommentje:
3, köszi de azért odáig nem mennék el 🙂
2020. júl. 16. 14:46
 8/17 anonim ***** válasza:
7%
Ha mégis meglennének az aranyórák, hova küldjük a te részedet?
2020. júl. 16. 14:58
 9/17 anonim ***** válasza:

7 hét ha nem kell egy Chicagoi meg egy Floridai ház...tudod te azt, hogy Amerikában csak egyáltalán a telek árak mennyibe kerülnek?

8

XD

2020. júl. 16. 15:01
 10/17 A kérdező kommentje:

9

? Nem örökölni akarok, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy mivel foglalkozott, miből gazdagodott meg.

És igen tudom, de nem érdekel. Egyrészt 100% hogy hagyta valakire, vagy az államra szállt, másrészt 9 testvére volt, rengeteg örököse lenne és nekem nincs is szükségem az ő vagyonára.

8 az aranyóra megvan, ahogy a többi tárgy is amit hozott. A család megőrizte.

2020. júl. 16. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!