Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Túl jó kapcsolat édesanyámmal?...

Túl jó kapcsolat édesanyámmal? Baj?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Édesanyámmal nagyon jó a kapcsolatom,mindent meg tudunk beszélni,semmi nem ciki.Nem szoktunk veszekedni.Ha úgy érzem hogy ki kell mondanom hogy szeretem,akkor ki is mondom.Ha meg valahova akkor puszival köszönünk el egymástól.Van olyan ha nagyon szomorú vagyok,vele alszom,akkor megnyugszom,de ez csak ritkán fordul elő.Pár ismerős megszólt,hogy ez nem jó,hogy ennyire jó a viszonyunk,csak nem tudom hogy miért.Amikor beszélgetünk anyuval,és ott van egy ismerős,akkor csak néznek hogy miért beszélünk kedvesen egymással.Ti mit gondoltok erről?
2010. aug. 1. 13:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Komolyan,ne csináld már magadnak a problémát,ha egyszer nincs.Mi lenne ugyan ebben a ciki?Így kellene természetesnek lennie,ehelyett sajnos a mai világ tele van olyan szülőkkel,akik alkoholisták,bántalmazzák a gyereket(sokszor semmi ok nélkül),stb.Sajnos én is közéjük tartozom(tartoztam).

21/L

2010. aug. 1. 14:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok anyával!!!mindent megbeszélunk,elmondok neki,kikérem a véleményét,tanácsát,egyutt vásárolunk,és énis szoktam anya mellett aludni!!!És sztem ebben nincs semmi gáz!!!
2010. aug. 1. 15:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Nálunk alap dolog, hogy szépen beszélünk egymással anyával, végülis ez így lenne természetes.

A puszi is ilyen dolog, este lefekvés előtt is és amikor haza ér munkából akkor is puszival köszöntjük egymást.

Igazából amellett, hogy nagyon szeretem anyukámat, nagyon tisztelem is, sok mindent megtett már értem.

Én is sok mindent megbeszélek, jó, mert ő mindig reálisan látja a dolgokat.:)

Szerintem egy jó anya-lánya kapcsolat pótolhatatlan!

20/L

2010. aug. 1. 15:23
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Inkább örüljetek neki, hogy ilyen jól kijöttök egymással, ma már ez ritka.
2010. aug. 1. 15:32
 15/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, pontosan mit jelent, hogy vele alszol.
2010. aug. 1. 15:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Mint ahogy 15.23-as modta.

Az anyank a bratunk, de sose felejtsuk el hogy edesanyank, igy tisztelettel nezunk felejuk.

Gratulalok kedves kerdezo es anyukadnak is, hogy ilyen szeretetben elte, es hogy ilyen szepen lettel felnevelve. Egy anyara mindig szamithatunk, maj ha neked is lesz gyereked, rajosz, hogy ez mit jelent. Egy igazi edesanya mindent megtesz a gyerekeert, az jon elsonek, kis baratot lat benne, tarsasagot, nem csak egy kis embert akinek dirigalni kell. Ebben a korban mar mindent meg tudtok beszelni, es miert ne? Kihez fordulj ha nem edesanyadhoz. O az aki melletted all, joban rosszban. En edesanyam ugy nevelt hogy a puszi az koszones es bucsuzas is. Ha reggel mentunk sajat utunkra, mindig azt mondta, hogy azert van a puszi, ki tudja nem e er egy bleset valamelyikunket, tehat, az egy fajta bucsu, ha netan nem latnank egymast megint. Szeresd anyuad, mond meg neki hogy szereted, koszond meg amit erted tesz, most tedd, nem amikor mar keso.

2010. aug. 1. 15:49
 17/19 anonim ***** válasza:
szerintem örülj neki hogy ilyen jó a kapcsolatotok. sokmindenki irígy lehetne =) bár nekem az a véleményem hogy "nyílvánosság előtt" ne vigyétek túlzásba a puszilgatást meg szeretgetést meg hogy mondod neki hogy szereted,annak inkább otthon van a helye.(: egyébként meg nem ciki egyáltalán.
2010. aug. 2. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolso,

Nyilvanossagban nem lehet kimutatni tiszteletet, szeretetet, edesanyank irant? Miota szegyen ez?

2010. aug. 3. 10:13
 19/19 anonim válasza:
Nem ciki egyáltalán a kapcsolatotok, hanem nagyon mély , érzelmeken alapuló anya-lánya kapcsolat, és örülj neki, és vigyáz rá, h így maradjon. Az én kapcsolatom ugyan ilyen volt a lányommal, míg nem jött a nagy Ő a rózsaszín felhő , és a nagy ő cikisnek tartotta amit mi nem, gondolok az együtt alvásra, de nem a lányom kezdeményezte azt h ne aludjunk együtt ennek ellenére, hanem én, bár azt is el kel mondanom, h én sokszor megtettem, de a válasz mindig az volt, h "óóó anya, most miért akarsz kitúrni "? nagyon jó volt együtt beszélgetni, nevetni elalvás előtt, és aki ezt nem élte át, annak lehet más a véleménye!!!
2010. aug. 28. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!