Túl jó kapcsolat édesanyámmal? Baj?
Komolyan,ne csináld már magadnak a problémát,ha egyszer nincs.Mi lenne ugyan ebben a ciki?Így kellene természetesnek lennie,ehelyett sajnos a mai világ tele van olyan szülőkkel,akik alkoholisták,bántalmazzák a gyereket(sokszor semmi ok nélkül),stb.Sajnos én is közéjük tartozom(tartoztam).
21/L
Nálunk alap dolog, hogy szépen beszélünk egymással anyával, végülis ez így lenne természetes.
A puszi is ilyen dolog, este lefekvés előtt is és amikor haza ér munkából akkor is puszival köszöntjük egymást.
Igazából amellett, hogy nagyon szeretem anyukámat, nagyon tisztelem is, sok mindent megtett már értem.
Én is sok mindent megbeszélek, jó, mert ő mindig reálisan látja a dolgokat.:)
Szerintem egy jó anya-lánya kapcsolat pótolhatatlan!
20/L
Mint ahogy 15.23-as modta.
Az anyank a bratunk, de sose felejtsuk el hogy edesanyank, igy tisztelettel nezunk felejuk.
Gratulalok kedves kerdezo es anyukadnak is, hogy ilyen szeretetben elte, es hogy ilyen szepen lettel felnevelve. Egy anyara mindig szamithatunk, maj ha neked is lesz gyereked, rajosz, hogy ez mit jelent. Egy igazi edesanya mindent megtesz a gyerekeert, az jon elsonek, kis baratot lat benne, tarsasagot, nem csak egy kis embert akinek dirigalni kell. Ebben a korban mar mindent meg tudtok beszelni, es miert ne? Kihez fordulj ha nem edesanyadhoz. O az aki melletted all, joban rosszban. En edesanyam ugy nevelt hogy a puszi az koszones es bucsuzas is. Ha reggel mentunk sajat utunkra, mindig azt mondta, hogy azert van a puszi, ki tudja nem e er egy bleset valamelyikunket, tehat, az egy fajta bucsu, ha netan nem latnank egymast megint. Szeresd anyuad, mond meg neki hogy szereted, koszond meg amit erted tesz, most tedd, nem amikor mar keso.
Utolso,
Nyilvanossagban nem lehet kimutatni tiszteletet, szeretetet, edesanyank irant? Miota szegyen ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!