Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Túl jó kapcsolat édesanyámmal?...

Túl jó kapcsolat édesanyámmal? Baj?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.Édesanyámmal nagyon jó a kapcsolatom,mindent meg tudunk beszélni,semmi nem ciki.Nem szoktunk veszekedni.Ha úgy érzem hogy ki kell mondanom hogy szeretem,akkor ki is mondom.Ha meg valahova akkor puszival köszönünk el egymástól.Van olyan ha nagyon szomorú vagyok,vele alszom,akkor megnyugszom,de ez csak ritkán fordul elő.Pár ismerős megszólt,hogy ez nem jó,hogy ennyire jó a viszonyunk,csak nem tudom hogy miért.Amikor beszélgetünk anyuval,és ott van egy ismerős,akkor csak néznek hogy miért beszélünk kedvesen egymással.Ti mit gondoltok erről?
2010. aug. 1. 13:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj. Én is igy vagyok anyuval,azzal a különbséggel,hogy én már 22 éves vagyok. :) Én is szoktam olyat csinálni,hogy ha anyu lefekszik mondjuk delelni mellé fekszem. Szerintem ebben nincs semmi rossz. örülj annak,hogy ilyen jó kapcsolatod van anyukáddal. Másokkal meg ne törödj,fura számukra,hogy nem gyilkoljátok egymást,mert a mai világban ez a "divat".
2010. aug. 1. 13:53
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
"Amikor beszélgetünk anyuval,és ott van egy ismerős,akkor csak néznek hogy miért beszélünk kedvesen egymással" Ezt írod ,hát azért elég durva ha már az is ciki ha a családtagok kedvesen beszélnek egymással.Vagyis hogy valakiknek ez furcsa...Nekem anyummal eléggé semleges a viszonyom a közelében sincs a tiédnek ami még nem olyan nagy katasztrófa de nem is olyan jó.Szerintem semmi ciki nincs benne hogy nektek jó a vizsonyotok sőt.
2010. aug. 1. 13:54
 3/19 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van! Örülj neki!!! Én is jóba vagyok az anyámmal. Igaz mi néha vitázunk de mindig számíthatok rá! 23L
2010. aug. 1. 13:54
 4/19 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jó dolog ez. :) Nekem is hasonló a kapcsolatom anyummal, bár én még csak 14 éves vagyok. Nálunk az osztályban mindenki "utálja" az anyját, tudom ez a kamaszkor velejárója. Én nem szégyellem anyát, mint a többiek. Szerintem nincs benne semmi gáz. :)
2010. aug. 1. 14:02
 5/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen "túl jó kapcsolat" csak akkor jelent hátrányt, ha a későbbiekben befolyásolja a saját, önálló életed. Férfiként elsősorban arra gondolok, hogy engem például zavarna, ha a párommal a közös döntéseket befolyásolná az édesanyja akár direkt, akár indirekt módon. A jó kapcsolat nagyon jó dolog, ha nem jelenti, hogy a gyerek nem tud leválni az anyjáról, és az anya a gyerekéről.
2010. aug. 1. 14:03
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak attól tartanak h nem lesz normális párkapcsolatod ha nem tudsz elszakadni anyukádtól.
2010. aug. 1. 14:03
 7/19 anonim ***** válasza:
Dehogy baj! 18/L vok, és én is így vagyok anyummal, azzal a különbséggel, hogha gond van itthon, ő alszik nálam, van, hogy egész éjszakákat átbeszélgetünk. Akik meg azt mondják, hogy nem jó ez, talán csak féltékenyek, mert ők nincsenek ilyen jóban az anyjukkal.
2010. aug. 1. 14:04
 8/19 anonim ***** válasza:
Én csak irigyellek benneteket. Bár sok ilyen kapcsolat lenne. Szebb enne a világ.
2010. aug. 1. 14:10
 9/19 anonim ***** válasza:
lenne
2010. aug. 1. 14:11
 10/19 anonim ***** válasza:
58%

Sosem baj, ha jóban vagy anyukáddal, ha szeretitek egymást. Mindenhol így kellene lennie! Viszont az sem jó, ha anyukádadl alszol, és ennyire rámásztok egymás életére. Ha túlzottan anyás vagy, az is lehet rossz, pl. mikor már felnőtt ember leszel, lesz egy párkapcsolatod, stb...

Tapasztalatból beszélek: az anyósom is ugyanígy vagy az ő anyjával. Annyira rácsimpaszkodott az ő tökéletes édesanyjára, hogy kijelentette, hogy ő soha nem fog elköltözni otthonról, mert nem bír ki egyetlen napot sem az anyja nélkül! Anyósom ötven elmúlt, és elmondhatja magáról, hogy soha egyetlen napot sem töltött az anyukája nélkül. Ha nyaralni mennek, alap dolog számára, hogy naponta kétszer-háromszor legalább fél órát beszélnek telefonon. Na, ez azért már beteges...

2010. aug. 1. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!