Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A vezetéknevem Várdai, ami...

A vezetéknevem Várdai, ami elég ritka. Tehát az összes egykor és most élő Várdai nekem a rokonom, felmenőm?

Figyelt kérdés

Nem igazán értek a témához.

[link]

Ez a Várday Ferenc szerintetek nekem valami ősöm lenne? Vagy ez nem így működik? :)

Köszi a segítséget!

2010. júl. 29. 15:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%
Én is félre olvastam! Sőt, szinte az összes válasznál is. Na akkor mi van? Ez nem azt jelenti, hogy nem tudok olvasni, csak azt, hogy a megszokás. Volt egy VÁRADI osztálytársam, és mivel elég sokszor olvastam/hallottam a nevet, ezért ezt olvastam. Húúú...de analfabéte vagyok ecséém... :/
2010. júl. 29. 16:19
 22/26 anonim ***** válasza:
90%
16:15-ös: Te meg nagyon intelligens! :)
2010. júl. 29. 16:21
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

16:19 vagyok: * analfabéta!

Bocsi, csak mire észrevettem már elküldte!

2010. júl. 29. 16:22
 24/26 A kérdező kommentje:

Szerintem ezt fejezzük be, legközelebb majd figyelmesebbek lesztek, én pedig nem kapom fel olyan hamar a vizet. Csak egy kicsit idegesítő, hogy a legtöbben nem tudják elolvasni a nevemet, és ebből már annyi gondom volt. Meg az is elég zavaró, hogy hiába leszek első egy versenyen, az oklevél Váradi ... - nak szól, és nem nekem. -.-

Amúgy valószínűleg már holnap felkeresem Várdai Anikót, akárki is az, és ezzel fogom zaklatni.

2010. júl. 29. 16:30
 25/26 anonim ***** válasza:
63%
Meglátszik, hogy 14 :P éves vagy, ekkora arcot... Az én nevemet még senki sem olvasta ki rendesen, na és?? Te tökéletes vagy és nem hibázol, mi? "első helyezett egy versenyen"... Beképzelt majom... És én nyertem, mert az én nevemmel csak 3 család él már közel és távol, de nem kérkedek vele... 23/L
2010. júl. 29. 17:30
 26/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, a roppant... khm... elmés hozzászólásod törölve lesz. Igen, első lettem már jópár versenyen, ez nem beképzeltség. Amúgy érdekes hogy 23 éves létedre egy kérdésre sem tudsz normálisan válaszolni. Aranyos. :)
2010. júl. 30. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!