Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most mit csináljak? :S Tönkre...

Most mit csináljak? :S Tönkre tesznek teljesen:S

Figyelt kérdés

Anyám egyszerűen tiszta hülye... 3 hónap múlva töltöm a 20at, és meg akarja mondani mit meg hogy csináljak. Barátommal lassan 1 éve leszünk együtt, előtte azt hallgattam, hogy mért nem csinálok magamnak programokat mért megyek velük mindenhova.. Most már barátom haverjai ha szervenzek valamit akkor hívnak engem is, hogy menjek mert meg akarnak ismerni, most meg anyámnak az a baja h nem veszek részt a családi progikon mikor ez nem igaz.

Szülinapon névnapon ott vagyok és csak 2 hetente utazom el... most szombaton is lenne én meg nem akarom azt mondani a pasimnak h nem... most is családi progiról mennék hozzá, lehet h rokonokhoz nem tudnék bemenni, de én a saját életem szeretném élni. Hogy értessem meg ezt anyummal?

2010. júl. 29. 09:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hétköznap itthon vagyok és mindent megcsinálok amit kér.. mosok főzők takarítok vasalok 7végén nekem is jár a kikapcsolódás ha már én viszem a háztartást...
2010. júl. 29. 09:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi ez a baromság, hogy leugatjátok azt, aki még nem tudott elköltözni? Még annak se egyszerű, akinek van munkája. Például Pesten hogy a fenébe költözik el valaki, ha mondjuk keres 70-et, miközben csak az albérlet minimum 30-40? Attól még hol van a rezsi és a kaja?

Az nem segítség, hogy "ne élősködj", meg "miért nem dolgozol?" Ilyet felesleges beírni.

2010. júl. 29. 09:46
 13/18 A kérdező kommentje:
nyilván ha tudnék költöznék... de mivel munkát se találtam, most kezdem a fősulit...
2010. júl. 29. 09:48
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát kérdezd meg tőle szépen,hogy mi a gondja,mi nem ismerjük,nem tudhatjuk,hogy mi mozgatja.Félt-e,vagy csak el akarja rontani a szórakozásod,hogy neked se legyen jó...

A kettő között nagy a különbség,akkor tudod meg biztosra,ha megkérdezed!!

2010. júl. 29. 09:52
 15/18 anonim ***** válasza:
22%

17 évesen elköltöztem otthonról. Dolgoztam, suliba jártam. Leérettségiztem, lediplomáztam, mindezt meló mellett. Van mostanra lakásom és autóm. Persze nem kacsalábon forgó palota, de legalább nem ázok :D. Az autóm sem Mercedes, de ugyanoda jutok vele.

Tehát kedves kérdező, meg lehet csinálni, csak nagyon kell akarni.

Ha zavar, amit csinálnak, akkor menj el. Nem akarsz eléggé elmenni (gondolom nem bánod, hogy van otthon mindig kaja, soha nem kell rezsit fizetned és ha ruhára van szükséged, anya azért segít), vagy nem tudsz, akkor meg viseld el, és köszönd meg nekik, hogy nem úgy kezelték, hogy 18 éves elmúltál, tehát boldogulj.

2010. júl. 29. 10:02
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

A sok okos már megint magyaráz....szerintetek annyira könnyű munkát találni és lakást azonnal a mai világban főleg hogy még tapasztalatlan és iskolába is jár.Még ha talál is az első fizuból nem fog menni a lakás bérlés.

Az a legjobb hogyha megbeszélitek ezt a családdal mert lehet hogy valami más áll a dolgok hátterében.Ez a hátránya annak ha szülőkkel élsz és ők tartanak el de mindenre van megoldás.

2010. júl. 29. 11:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát jó pofátlanok vagytok, azzal szidjátok le, hogy az anyja nyakán él? Az anyjának az lenne a feladata, hogy amíg szüksége van rá, gondoskodjon róla, de nem úgy, hogy bezárja, és nem hagyja élni. Amúgy az én anyámmal sem lehet beszélni, se apámmal, szóval én megértem, hogyha ilyen problémáid vannak. Nálunk csak a tettekvezetnek valamire. Szerintem állj a sarkadra; mondd meg neki, hogy nem fogsz újabb programot lemondani csak az ő kedvéért, és akár elfogadja, akár nem, tégy úgy, ahogy mondtad.
2010. júl. 29. 15:30
 18/18 anonim ***** válasza:

10:02

Hány éve volt ez? Gondolom akkoriban , amikor még az embernek volt lehetősége egyáltalán munkát találni.

2010. júl. 29. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!