Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most mit csináljak? :S Tönkre...

Most mit csináljak? :S Tönkre tesznek teljesen:S

Figyelt kérdés

Anyám egyszerűen tiszta hülye... 3 hónap múlva töltöm a 20at, és meg akarja mondani mit meg hogy csináljak. Barátommal lassan 1 éve leszünk együtt, előtte azt hallgattam, hogy mért nem csinálok magamnak programokat mért megyek velük mindenhova.. Most már barátom haverjai ha szervenzek valamit akkor hívnak engem is, hogy menjek mert meg akarnak ismerni, most meg anyámnak az a baja h nem veszek részt a családi progikon mikor ez nem igaz.

Szülinapon névnapon ott vagyok és csak 2 hetente utazom el... most szombaton is lenne én meg nem akarom azt mondani a pasimnak h nem... most is családi progiról mennék hozzá, lehet h rokonokhoz nem tudnék bemenni, de én a saját életem szeretném élni. Hogy értessem meg ezt anyummal?

2010. júl. 29. 09:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

" én a saját életem szeretném élni" kb. így.

Nemáe h 20 évesen enyire ne legyél képes.Vagy költözz el.

2010. júl. 29. 09:22
 2/18 anonim ***** válasza:
71%

Saját élet=munkahely, különköltözés!

Na így azt csinálsz, amit akarsz.

2010. júl. 29. 09:24
 3/18 anonim ***** válasza:
52%
bizony, bizony!
2010. júl. 29. 09:25
 4/18 A kérdező kommentje:
ha tudnék elköltöznék
2010. júl. 29. 09:28
 5/18 anonim ***** válasza:
36%

Hát igen,saját életet nem más nyakán kellene élni.

Nem kötelező rokonköszöntőbe menni,de aztán nyavajogni sem,hogy téged sem köszöntenek majd fel.

Egyébként egy családi ünnep elég ok,ahhoz,hogy a haverjaid máskorra tegyék a bulit,ha fontos vagy nekik.

Nálunk ez úgy működött,hogy egyeztettünk kinek mikor jó...pedig akkor még mobil se létezett.

2010. júl. 29. 09:31
 6/18 anonim ***** válasza:
29%
09.28:Miért költözni nincs lábad,csak buliba menni?
2010. júl. 29. 09:32
 7/18 A kérdező kommentje:

Ki mondta h rokoni köszöntőre kell menni?

Épp azt írtam, hogy azokat nem hagyom ki

2010. júl. 29. 09:37
 8/18 Beatrix17 ***** válasza:
100%

9:32!

A költözéshez nem csak láb kell, hanem némi pénz is!

Kérdező!

Keress valami munkát,villámgyorsan,és költözz el minnél hamarabb-ha nem tudod ezt anyuddal normálisan megbeszélni!

2010. júl. 29. 09:40
 9/18 A kérdező kommentje:
május óta keresem a munkát, de sehol nincs..:S
2010. júl. 29. 09:41
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaj mindenki ezzel a hülye költözéssel jön... Fogjátok már fel, hogy ha valaki tanul egyetemen pl. akkor nem biztos, hogy van lehetősége külön költözni meg dolgozni!

Kérdezd meg anyukádtól, hogy ha eddig azt akarta hogy programjaid legyenek, akkor most miért baj az, ha néha eljársz? Lehet nem kedveli a barátodat. A rokonokat meg külön is fel tudod köszönteni, utólag, vagy előre!

2010. júl. 29. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!