Az igaz hogy mindenki az anyja vér csoportját örökli?
Figyelt kérdés
Anyuék szokták mondani ezt,és apu is mindig meg erősíti hogy az anyai ág viszi a vért,ez igaz?2020. máj. 1. 19:16
11/24 A kérdező kommentje:
😂😂az nem lehet,3 testvérem annyira hasonlit apura mintha lemásolták volna
2020. máj. 1. 20:52
12/24 anonim válasza:
0- szülőnek nem lehet vér szerinti gyereke ab+ os
13/24 A kérdező kommentje:
Kajak? Hát akkor nem tudom de vér szerinti gyerekek vagyunk,apu magyar,anyu meg nem tudom xd nagyrészt cigány meg minden
2020. máj. 1. 20:57
14/24 anonim válasza:
Akkor valakinek a vércsoportját rosszul tudod
15/24 A kérdező kommentje:
Ja,szerintem apuét mert az még ilyen vérvizsgálaton se volt,anyunak meg sok tesója van és volt belőlük jópár ugy hogy neki tudom
2020. máj. 1. 21:06
16/24 anonim válasza:
Képzeld ezt el úgy, hogy van két rubrikád. Az egyiket anyától kapod, másikat apától. Ha anyud 0as vércsoportú, akkor neki két darab 0ja van. Na most, ugye a gyerek ebből egyet kap, ami biztosan 0,hiszen más nem lehet. És innentől kezdve az apáé dönt. Ha apukád ABs, akkor te kaphatsz At vagy Bt, szóval vagy A0, vagy B0 lesz a tiéd. De ABs nem lehet.
17/24 A kérdező kommentje:
Hát pedig ab+ os,apuét akkor biztos nem jól tudjuk Xd
2020. máj. 2. 06:23
18/24 anonim válasza:
En 0 negativ vagyok. Ezt terhes kiskonyvben, szuleskor mindenhol feltuntettek. Ferjem A pozitiv. Mindket gyerekem A pozitiv.
19/24 anonim válasza:
2 lehetőség van. Vagy nem jól tudjátok apudét, vagy nem ő az apukád. Csak akkor lehetsz AB-s, ha az egyik szülőd AB-s, a másik pedig A0-s vagy B0-s, illetve a mind a kettő szülőd AB-s.
20/24 anonim válasza:
Nem igaz. Én nullás vagyok, férjem B, lányunk is B vércsoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!