Az igaz hogy mindenki az anyja vér csoportját örökli?
Figyelt kérdés
Anyuék szokták mondani ezt,és apu is mindig meg erősíti hogy az anyai ág viszi a vért,ez igaz?2020. máj. 1. 19:16
1/24 anonim válasza:
Inkább többet öröklünk tőlük, de ez csak egy átlag
2/24 anonim válasza:
Nem, nem igaz.
A vércsoportok (Rh, ABO, MN) mind mind testi kromoszómákon öröklődnek.
3/24 anonim válasza:
Nem igaz. Bármelyik szülő vércsoportját örökölheti. Vegyetek elő egy biológiai könyvet. Azt hiszem 11.-es anyag a vércsoport öröklés. Nem baj, ha a szüleid is tanulnak valami újat.
4/24 anonim válasza:
Nem igaz, kapaszkodj meg, én például egyikét sem. Nézd meg a vércsoport öröklődést.
5/24 anonim válasza:
Ha az apa nem biztos, akkor nyilván ezt szokták mondani.
6/24 anonim válasza:
Nem. Anyukám és az én vércsoportom eltérő.
7/24 anonim válasza:
Nem.Én 0 pozitív, a kislányom A negatív.
8/24 A kérdező kommentje:
Ja akkor nem tudom de ők 100% így gondolják ugy h hiába mondom nekik,de lehet hogy ezt a mi családunkra értik mert 6-an vagyunk testvérek,apa 0- os anya ab,vagy ab+ os és mi mindig ab+osok lettünk xd
2020. máj. 1. 20:02
9/24 A kérdező kommentje:
***mi mind ab+ osok lettünk xd**** kijavit ez a szar
2020. máj. 1. 20:03
10/24 anonim válasza:
“ 6-an vagyunk testvérek,apa 0- os anya ab,vagy ab+ os és mi mindig ab+osok lettünk xd”
Ööööö, apátok tudja, hogy egyikőtök sem az ő gyereke?
🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!