Hogyan tudnám elérni, hogy a párom újra szeressen?
Próbáld meg a féltékenységedet legyűrni és bízni a párodban. Egyik barátnőm, aki idősebb, mint én, ő 58 éves egyszer azt mondta nekem, hogy a férje azt mondta neki, ő azért IS értékelte, szerette és szereti a feleségét (barátnőmet), mert soha nem féltékenykedett. Pedig a pasas sokszor járt és jár vidékre a munkájából kifolyólag és napok múlva megy haza.
Ez ugyanakkor nem azt jelentette és nem azt jelenti a barátnőm részéről,hogy nem szereti a férjét! Sőt!
1. válaszadó vagyok ismét:
azzal, hogy gyötröd magad és a párodat a kétségeiddel, bizalmatlankodásaiddal = féltékenykedéseiddel, nem lesz jobb, sőt rosszabb mindkettőtöknek!
Bízz meg a párodban és magadban is!
Az, hogy Veled van, családotok van, egyértelműen arra utal, hogy szeret!
Ha felmerülnek problémák - minden kapcsolatban felmerülnek -, megbeszélitek, megpróbáljátok közösen megoldani.
A barátnőm egyébként soha nem szokott pánikolni, idegeskedni, pedig neki is voltak és vannak problémái, mint mindenkinek! A barátnőm magabiztos, kedves és pozitív életszemléletű! Hidd el, mindez sok-sok gondon átsegíti őt! Emiatt sem féltékenykedett soha, a férje pedig látod, szóvá is tette neki, hogy "milyen jó, hogy nem vagy féltékeny, hisztis, bizalmatlan velem szemben!" Így erősödött és erősödik meg a kapcsolatuk!
"..már nem szeret úgy mint régen"
jó-jó, de ez azt jelenti, hogy VALAHOGYAN szeret.
Ez a kulcs a féltékenység ellen is:
Örülj annak, hogy ennyire, vagy így, amennyire tud, annyira szeret, és dolgozz a bizalom és a kapcsolat erősítésén!!
Ne várd senkitől, hogy az életét áldozza érted! Ahogyan most és itt tud szeretni,annak kell örülni! Amit most tud adni, és amennyit , azt kell elfogadni! Így.
És közben mindkettőtök függetlenségének erősítésén is. Csak a szabad, erős szív szeret igazán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!