Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy belém szeressen? Van barátnője, de nem vagyok neki közömbös.
A nővérem legjobb barátnőjének a barátjáról lenne szó. Mikor először megláttam, tudtam, hogy Ő kell nekem. Teljesen olyan, akiről egész életemben álmodtam. Helyes, aranyos, szexi, kreatív, elvont stb. Már lassan 1 éve halálosan bele vagyok zúgva. Mindig próbálok hozzá közeledni mikor találkozunk, tök kedves velem, ha beszélünk, meg pl. kikértem a véleményét egy festményemben, azt mondta, nagyon tehetséges vagyok. Sajnos azt tudom, hogy a barátnőjét szereti, de már csak idő kérdése szerintem a szakítás, a csaj egy hisztis plázacica, a srác mégis azt mondja, milyen szenvedélyes:( Másik dolog meg, hogy szinte csak a szex tartja őket össze, erről múltkor volt szó, hogy mostanában mindig úgy csinálják, hogy a srác be van tépve..na mindegy. Hogy érjem el, hogy belém szeressen? Nem akarok kioktatást, használható tanácsokat kérek.
21L
Én mégis "kioktatlak", nem azért, mert ki akarok cseszni veled, épp ellenkezőleg. Remélem, 21 éves felnőttként már megérted, miért.
Először is, te nem tudhatod, milyen a kapcsolatuk, csak belelátsz mindenfélét, mert szerelmes vagy. Ez annyira tipikus, aki foglalt emberrel kezd, mind ezzel a szöveggel menti magát, hogy úgyis rossz a kapcsolata és veled majd boldog lesz. Akármilyen is a kapcsolatuk, nem rád tartozik. Hagyd őket szépen békén, aztán ha valóban szakítanának, onnantól szabad a pálya.
Másodszor, tegyük fel, hogy szétszeded őket és összejössz a pasival. Fel se merülne benned, hogy a következő lány, aki majd kiszemeli magának, ugyanígy szétválaszt majd titeket?
Végül, írtad, hogy betépve szokott szexelni. Mi a garancia arra, hogy veled nem tenné ugyanezt? És ha megtenné, nem éreznéd megalázónak? Nem beszélve arról, hogy ha most ilyen, mi lesz belőle fiúből később? Milyen apa lesz? Komolyan kell neked egy ilyen srác?
"Mindig próbálok hozzá közeledni mikor találkozunk, tök kedves velem, ha beszélünk, meg pl. kikértem a véleményét egy festményemben,azt mondta, nagyon tehetséges vagyok."
ez még nem azt jelenti,hogy szerelmes beléd vagy hogy akar valamit.egyszerűen kedves veled,tetszett neki a festményed.ne képzelj bele olyat,ami nincs...hidd el,jobb ha kimaradsz belőle,és nem szeded szét őket...24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!