Mi a beceneved, és hogy hívnak?
Figyelt kérdés
Mi a beceneved d?
Ahogy a haverok, ismerősök hívnak?
Hm?
2010. júl. 21. 22:34
11/29 anonim válasza:
Fanni vagyok. Nagyritkán Fannikának, vagy Pöttynek hívnak. Neten, viszont mindenki Swizznek ill. Swizzynek hív.
12/29 anonim válasza:
Erika vagyok. Az egyik legjobb barátnőm Petinek hív :) a másik Rozálnak.:)
Mindenki más Erikának.
13/29 anonim válasza:
Edina vagyok és vagy a nevemen szólítanak vagy Dina vagy Dinus Régen szőke volt ezért szöszi Tündérmanó szoktam még lenni ill a párom szokott mindenfélének hívni de általában kicsimnek:D
15/29 anonim válasza:
Andrea vagyok becenevem:Andi,Andika párom kisfiam anya anyuci párom még kicsimnek szokott hívni
25/N
16/29 anonim válasza:
Andrea (bár ezt nem szeretem, jobban kedvelem a beceneveim): Andi, Andika, Andus, Ancsa, Ancsapancsa-szigorúan csak apukámnak:)
17/29 anonim válasza:
Éva vagyok becézéseim :kis Éva(édesanyám is Éva)Vica,Vicus,Vicuska,Vica-cica,Vicus-cicus stb mondjuk a cicusos becézésektől falnak tudnék menni néha.
18/29 anonim válasza:
Bernadett=Detti
De ezen kívül még Detto, Dettcsy stb..
19/29 anonim válasza:
Annamária- Marcsi, Annamari. Ritkán Mia.
20/29 anonim válasza:
Nikolettnek hívnak és Niki a becenevem :-) , de becéznek még páran lettinek,nicinek és nikolnak ( ezeket viszont nem igazán szeretem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!