Ti hányad fokig ismeritek az oldalági családotokat?
Nálam csak a másodunokatestvéremék és azok családja az akiket még ismerek, de annál távolabbi rokonságot már nem igazán (igaz, egyes nagyszüleim - még élő - unokatestvéreit időnként én is láttam, de az ő gyerekeikről/unokáikról szinte már semmit se tudok, eddigi 23 évem alatt egyszer sem találkoztam még velük.
Esetleg vannak itt olyanok, akik tudnak valamit a harmad, negyed, vagy annál távolabbi oldalfokú rokonságaikról valamit, esetleg már találkoztak velük?
Az elsö unokatestvéreket sem ismerem, mert nem a közelben élnek, a szüleink elköltöztek onnan még fiatalon, a másik rész meg másfelé, és nem igazán volt kapcsolat a testvérek között sem.
Amit tudok a rokonságról, az családfa kutatás közben derült ki, de ettöl még személyes kontaktus nincs.
Családfakutatás során a páromnak találtam egy ötödunokatestvért. A szépszülők voltak közösek. Találkozni még nem találkoztunk vele.
Én még nem találtam, de talán egyszer belefutok egy-kettőbe. Másod- és harmad unokatestvéreket ismerek, de csak eggyel tartom a kapcsolatot, vele sem napi szinten.
Anyai nagymamai ágon ismerem az összes másodunokatestvéremet. Erről az ágról egy harmadunokatestvért is, Ausztráliában laknak, egyszer nyaraltunk is náluk 2 hétig.
Apai oldalról még az unokatestvéremet se láttam 8 éve...
Egy masodunokatesom van akivel tartjuk a kapcsolatot, a tobbivel nem igazan, van akivel egyaltalan. 3.unokatestvereket nem ismerek csak anyam ismeri az o masodunokatestvereit de nem tartja veluk a kapcsolatot.
Anyam egyik elso unokatestverenek a fiat nem is ismerjuk.
Apai agon tavoli rokonokat nem ismerek. Egyszer talalkoztam temetesen egy tavolabbi rokonnal es ennyi. Papamnak egy feltestvere volt de allitolag nagybatyam talalkozott veluk regen es ennyi. Szerintem a nevuket se tudja mar senki a csaladban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!