Hanyad unoka testvérem?
Talán harmad? De nem neked, hanem a te szülődnek. A nagyszülőd szülője az a dédszülő. Az ő unokája nem neked az unokatestvéred, hanem a te szülődé. A ti rokoni kapcsolatotokra szerintem nincs szó. Már a gyerek - szülő nagybátyja, nagynénje kapcsolatra sincs, ez meg jóval távolabbi rokonság.
Lássuk:
1. unokatestvér (nagyszülők közösek)
2. másod unokatestvér (dédnagyszülők közösek)
3. harmad unokatestvér (üknagyszülők közösek)
Hello!
Én csak azt nem értem, hogy akik ennyire síkh*lyék az egészhez, azok miért foglalnak állást még ilyen helyes/nem helyes alapon is. Mi olyan értelmezhetetlen a 3. válaszoló posztjában? Tudom, nem kért rá senki, hogy megvédjem, biztos ő is meg tudja tenni... de ez már a szellemi nyomorultságnak a legdurvább fokmérője, hogy egy amúgy helyes választ 25%-ra értékelnek... és még le is vezeti, de nektek ez nem 100%. Ezt a gyk-et tényleg ennyi szellemi fogyatékos látogatja?
#3 teljesen korrekt.
Az ebben ( [link] leírtakat általánosítva ő a te negyed fokú nagynénid vagy nagybácsid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!