Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Változhat még a kapcsolatom...

Változhat még a kapcsolatom anyukámmal?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy akármit elérhetek, soha nem fogok megfelelni neki, olyan, mintha utálna... mindig másokhoz hasonlítgat (részletek itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_.. megbeszélni nem tudom vele a dolgot, évek óta próbálom rendezni a kettőnk kapcsolatát, de nem megy és lassan már beleőrülök ebbe az egészbe. Úgy érzem, hogy kiteszem a lelkem is, de folyton csak bánt és amikor nyitnék felé, másnap rögtön kést döf a hátamba. Ha beszélgetnék vele felnőtt módjára, akkor soha nem hallgat végig vagy ha elmondhatom a gondjaim, egyik fülén be, a másikon meg ki...

Már belefáradtam mindebbe és szeretnék elköltözni otthonról, mert ebbe belepusztulok lassacskán. Most már ott tartunk, hogy csak akkor szól hozzám ha valamit akar tőlem, vagy ha valakit elő kell venni, pedig egyáltalán nem szolgáltam rá.

Mégis mit tehetnék még?

Érdemes egyáltalán tovább próbálkoznom?

2010. júl. 20. 22:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hogy alakultak végül a dolgok? Remélem jól.
2019. nov. 6. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!