Ez tenyleg baj, esetleg serto lenne?
En kicsit mas eletszakaszban vagyok, de azert leirom:
Mi (a szuleimmel) hetente tobb napon latogatjuk mamat par orara, mert egyedul el, csak egy kiskutyaja van. Az unnepnapokat is egyutt szoktuk tolteni, olyankor inkabb ok jonnek, nalunk tobb hely van.
Az unnepnapos kozos ebedelest kiprobalhatnatok, mint kompromisszum. 😊 Ha otthon nincs kedved fogadni oket, akkor elmehettek etterembe is vagy pizzazni :)
Remelem adtam otletet ezzel, vagy segitettem :)
21/L
😵❤️🧐😑🙄🤭🧐😊😌🤟🏼 Tessek emoji 🥴🤭🤭🤭🌈💁🤣
Koszii 😊😊😊
Aranyos vagy!
Az elotted levot ertem,h ugy erti arra erunk ra amire akarunk DE MI nem akarunk mindig erre raerni :D hanem idonkent.
"MI nem akarunk mindig erre raerni :D hanem idonkent"
Akkor meg nem mindegy, hogy mit gondol, mit érez az anyósod? Én azt hittem, hogy bánt, hogy nem esik jól neki, ezért azon gondolkodsz, hogyan változtass a helyzeten, és hogy némi kompromisszumra is rávehető vagy. De ha nem, hát nem. Akkor viszont semmi értelme nem volt kiírni a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!