Ez tenyleg baj, esetleg serto lenne?
Én is így vagyok, mint a Te anyukád: örülök, ha jönnek a fiatalok, és megértem azt is, ha nem. Mi beszélgettünk is erről, kölcsönös a szeretet velük, viszont én abszolut megértem, hogy szükségük van hét végén minőségi időre, amit kettesben töltenek. Akár közös főzőcskével, akár sétálnak és ebédelnek valahol, egyáltalán, bármit csinálnak, igényük van rá.
Kérdező, szerintem nem mondtál semmi sértőt. A vasárnaponkénti menetrend szerű találkozás szerintem is túl sok lenne, pont magánéletre alig lenne időtök.
26 évesen ilyen emojikat használva írsz?
Nem 16 akart az lenni?
Poenbol irtam h feloldjam a sajat feszkomat ezekkel a hangulatjelekkel. :)
Nah orulok h mas is igy latja! Megmondtam neki h hetente ez nem megy ertse meg.. ket hetente Sem, de ettol meg ugyanugy szeretjuk oket is.
Mi sem megyünk minden hétvégén. Amíg élt az anyósom kb havi 1x mentünk.
Viszont én is meghivtam őket néha. Az, hogy 4 év alatt egyszer sem hívtad őket és láttad vendégül azért elég gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!