Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom beszólt, elég rosszul...

Anyósom beszólt, elég rosszul esett! Felejtsem el?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, igényes vagyok magamra, imádok csinosan és divatosan öltözködni. Kapott valahonnan az ő korának megfelelő kosztümöket, (74 éves) és azt mondta, nekem szánja, mert M-es méretek, és rendkívül csinosak. Megköszöntem szépen, de illedelmesen közöltem, hogy XS-méretet viselek, és nem igazán az én stílusom. Egyébként is rengeteg mennyiségű ruhám van, amit fel sem vettem még semilyen alkalomra, és azokból majd szeretnék is eladni. Erre csípősen megjegyezte: "Nem vagy már 20 éves... Egyébként is, majd elhízol!" Borzasztó rosszul esett... Ezt miért kaptam? 28 évesen már bő ruhákat, és idősebb korosztálynak való holmikat kéne hordanom? Megjegyzem, ízlésesen öltözöm, nem gondolom magam 16-nak.

2019. júl. 7. 19:57
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nála laktok? Na az a baj! Addig nem is fognak megoldódni ezek a gondok!
2019. júl. 17. 10:13
 32/33 anonim ***** válasza:
Ja, nem figyeltem, nem nála, de a közelében. Az se normális, ha csak úgy átsétál bejelentkezés, egyeztetés nélkül. Nem kell beengedni.
2019. júl. 17. 10:15
 33/33 A kérdező kommentje:
A szomszédban lakik. Kertkapun átsétál, plusz van kulcsa mindehhez.
2019. júl. 17. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!