Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom beszólt, elég rosszul...

Anyósom beszólt, elég rosszul esett! Felejtsem el?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, igényes vagyok magamra, imádok csinosan és divatosan öltözködni. Kapott valahonnan az ő korának megfelelő kosztümöket, (74 éves) és azt mondta, nekem szánja, mert M-es méretek, és rendkívül csinosak. Megköszöntem szépen, de illedelmesen közöltem, hogy XS-méretet viselek, és nem igazán az én stílusom. Egyébként is rengeteg mennyiségű ruhám van, amit fel sem vettem még semilyen alkalomra, és azokból majd szeretnék is eladni. Erre csípősen megjegyezte: "Nem vagy már 20 éves... Egyébként is, majd elhízol!" Borzasztó rosszul esett... Ezt miért kaptam? 28 évesen már bő ruhákat, és idősebb korosztálynak való holmikat kéne hordanom? Megjegyzem, ízlésesen öltözöm, nem gondolom magam 16-nak.

2019. júl. 7. 19:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
81%

A megfelelő tiszeletet megadtad neki,nem fogod elkápráztatni semmi módon sem.Ne foglalkozzál vele,mert a párodnak kell ezt rendezni igazán.

Azért merek erről írni,mert Anyum volt ilyen a feleségemmel,de kiálltam mellette.Utána már nem voltam a kedves fia.

2019. júl. 7. 22:27
 12/33 anonim ***** válasza:
51%

Nekem egy gardróbnyi anyóstól kapott ruha van, párat fel is tudok venni.

Ami tényleg borzasztó volt azt a férjem is általában leszavazta és úgy nem volt gáz visszautasítani.

Ami elmegy azt elhordom itthonra, van köztük mindenféle, öreg mamástól kezdve olyanokig, amit a sarki kurvincák is lehet meggondolnának. Na a mamásakat a férjem eleve el akarja égetni, a ribisekkel van bajom mert olyat 15 évesen se vettem fel nemhogy 34 évesen, a férjem meg örül hogy fas.za ruhák.

2019. júl. 7. 22:31
 13/33 anonim ***** válasza:
80%
Nehogy már egy szuverén felnőtt embernek akkora gondot okozzon, hogy beszól neki az anyósa, hogy ezt ország-világ elé kell tárnia egy információkérő oldalon! Tudod, milyen az anyós, tudod, milyen vagy te, nem foglalkozol vele. És radikálisan csökkentsd a vele való találkozást, nem kell két egymást utáló embernek találkozgatnia.
2019. júl. 7. 22:41
 14/33 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem jól tetted, hogy leállítottad, és elvileg normális hangnemben válaszoltál.

Nekem is folyamatosan hozta a ruhákat, amiket turizott. Ez nem is lenne baj, ezt kedves gesztusnak találnám, sőt! Csak ez azzal járt, hogy illet felpróbálni, mert kíváncsi volt. Közben szépen kielemezte, hogy melyik testrészem vaskos, vékony, ilyen-olyan formájú, magához hasonlítgatott és hasonló finomságok. Amikor élettársam nem értette meg, akkor megkérdeztem, hogy neki hogyan esne, ha anyum ezt csinálná vele. Na akkor megértette.

Én sokáig megadtam neki a tiszteletet és próbálgattam a ruháit, de elegem lett a külsőmre tett kéretlen megjegyzésekből, a vizslatásból, hogy mint egy gyereknek szót kell fogadnom a "békesség miatt".

Nálunk három nagy zsák van teli az ajándék ruhákkal. Mióta nem próbálom fel előtte, nem nagyon vásárol. De biztosan ebből is kihozzák a családi békességesek, hogy egy tiszteletlen hárpia vagyok, aki nem fogadott szót.

2019. júl. 7. 22:41
 15/33 anonim ***** válasza:
80%
"amit a sarki kurvincák is lehet meggondolnának" Ja ilyet én is kaptam, mert hogy "ami előnyös, azt kéne kiemelni rajtam", ti. a melleimet. :D
2019. júl. 7. 22:43
 16/33 anonim ***** válasza:
36%

szerintem irigysėgből mondta amit mondott.

Akkor kellett volna valami frappansat vissza szólni. pl hogy : ne aggódjon ha meghiznėk és "már" S-es kell, akkor majd beszerzem magamnak

2019. júl. 8. 06:28
 17/33 anonim ***** válasza:
66%

Szard le😄

Engem azért mert vékony vagyok...

Meg nem tudok neki ruhat adni.

Rosszul van attol ha összegyüjtöm a felesleges ruhaim es beviszem a vöröskereszthez.De meg akkor probalkozik h ennek a munkatarsanak a lanyanak is ez a merete majd neki elviszi

Mi vagyok en?vegyek meg maguknak

A cipöimbe allandoan beletuszkolja a bütykös làbàt

egyszer elszakitotta az vadiuj szandalomat,hiaba mondtam h nem fer bele a laba

Az esküvöi cipöm szep csillogos volt

Volt pofaja azt mondani esküvö utan remeli nala landol

Mondtam felejtse el az a cipö marad

mit kepzel?az esküvöi cipöm

szepen kiraktam a vitrin aljaba

talan ha egyszer lanyom lesz es esküvöje lesz es szeretne felvehetnè.

Esküvö elött dugdostam mert feltem h abba is bele tuszkolja a labat

es megszentsegteleniti h ö is bele lép

Meg allandoan kunyermal

butort,szönyeget,viragot,ha veszünk valamit „ha az majd nem kell az neki kell“

Hala az egnek nem kell sokat vele lennem

evi 3-4 hetet mert külföldön vagyunk es szoktak kijönni

de herotom van töle.

Kerdezö,ne foglalkozz az anyossal

En is beszolnak a kora miatt valami frappansat

csak tudod akkor te leszel a halatlan fruska

es hogy kepzeled h egy idös nenirol ezt mondod

elkell engedned ezt most sajnos

2019. júl. 8. 08:22
 18/33 anonim ***** válasza:
75%
Ez a sugárzó rosszindulat,szerintem észre se vette,hogy megsértett,vannak ilyen emberek,sz@rd le és ne foglalkozz vele,az a lényeg,hogy a párodnak tetsszél,ha neki tetszel,és jónak tartja az alakod, a stílusod,meg az öltözködésed akkor nem lehet baj:)
2019. júl. 8. 10:20
 19/33 anonim ***** válasza:
94%

Huhh, régebben mondtam volna, hogy hagyd...igy kezdődött nalunk is.. Aztan rosszabb lett... Azt hiszi, mivel idősebb, ezert automatikusan neki van igaza, mindenben eligazíthat téged. Ebben a szellemben nőtt fel. De attól ez nem így van! Mondtam volna, hogy tényleg nem vagyok, de nem is hordok 15 évesekre való ruhát, hanem olyat ami tetszik, jól áll, kényelmes és a méretem. Ha meghízok, akkor veszek nagyobb méretet abból a ruhából ami tetszik. Köszönöm nem kérem, és nyugodtan tartsa meg.

Nalunk szülés után 2 hettel kaptam meg, hogy miert veszek fel ruhat? Hiszen nem illik, most szültem, elég szűk... Akkor nem szóltam csak szépen vissza, mint te most.. Nem ezt kellet volna, hanem ténylegesen erősebb hangsúllyal. Ugyanis én vagyok az a kivétel, aki szebben nézett ki szülés utan, mint terhesseg elott.. Meg a hasam is laposabb volt eredeti állapotahoz képest. (terhessegi vészes hányás). Attól kezdve úgy érezte, hogy akkor majd ő irányíthat... Hat nem. Behuztam a féket.. De későn. Nyilván mar nem szólogat be, de harag van.. Mert en milyen lettem... Pedig csak annyi van hogy nem hagyom már ra....

2019. júl. 8. 13:47
 20/33 anonim ***** válasza:
95%

Nem, ne felejtsd el, de legközelebb akkor és ott tedd helyre, ne jópofizz neki, miközben nyeled a könnyeidet és a sértegetéseid, hogy aztán nekünk panaszkodj róla a háta mögött.

Határozottan és kedvesen mondd meg a véleményedet: ne sértegessen. Nem vagy 20 éves, de még nagyon-nagyon fiatal ember vagy, főleg hozzá képest. Csinos, fiatal nő vagy, tehát a gerinced sem árt, ha kihúzod. Állj a sarkadra. Csak azért, mert az anyósod és mert idősebb ember, még nincs joga sértegetni.

És csak hízik el, aki el akar hízni. (Kevés ember olyan hormonhibás, aki nem tud fogyni, mert beteg.)

2019. júl. 8. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!