Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom beszólt, elég rosszul...

Anyósom beszólt, elég rosszul esett! Felejtsem el?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, igényes vagyok magamra, imádok csinosan és divatosan öltözködni. Kapott valahonnan az ő korának megfelelő kosztümöket, (74 éves) és azt mondta, nekem szánja, mert M-es méretek, és rendkívül csinosak. Megköszöntem szépen, de illedelmesen közöltem, hogy XS-méretet viselek, és nem igazán az én stílusom. Egyébként is rengeteg mennyiségű ruhám van, amit fel sem vettem még semilyen alkalomra, és azokból majd szeretnék is eladni. Erre csípősen megjegyezte: "Nem vagy már 20 éves... Egyébként is, majd elhízol!" Borzasztó rosszul esett... Ezt miért kaptam? 28 évesen már bő ruhákat, és idősebb korosztálynak való holmikat kéne hordanom? Megjegyzem, ízlésesen öltözöm, nem gondolom magam 16-nak.

2019. júl. 7. 19:57
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
35%
"Nem fogok elhizni, de elfogadom a kosztumöket. Jol fog jönni az a kis pénz, ami majd az eladásukbol befolyik. Köszönöm, jedves mama." Persze csak akkor, ha normális, eladhato cuccok.
2019. júl. 8. 21:48
 22/33 anonim ***** válasza:
47%
Az ő oldaláról nézve te meg lekövérezted őt, majd kijelentettet, hogy te milyen vékony vagy. Nehezedre esett volna megköszönni és kész? Te bántottad meg először.
2019. júl. 9. 11:14
 23/33 anonim ***** válasza:
84%
Miert koverezte volna le az anyosat? Csak igazat mondott, nem lesz ra jo a méret. Meg csak nem is egy méret a különbség, hogy könnyen belefogy, hízik vagy bevarrja... Ha egyszer nem ez a mérete... Ja es mondom mindezt úgy h 105kg vagyok :D Az anyos szimplan rosszindulatu.. Vagy buta mint tök... Ebbol a 2 opciobol lehet választani..
2019. júl. 9. 12:10
 24/33 anonim válasza:
55%

Én is kaptam régi ruhákat idősebb nő ismerősöktől és volt amit elfogadtam, volt amit köszönettel visszautasítottam.

Nem megbántani akarnak, hanem sajnálják azt a számukra szép vagy értékes vagy valamilyen érzelmi kötődésből származó darabot. Bizsuban, ékszerben is ugyanez, esetleg bútorban, egyebekben is előfordul ez.

A nyersebb kommunikáció meg általában a zavar jele. Lépj túl ezen és tanulj belőle, hogy majd te a gyerekeiddel ne kövesd el, én is ezt tettem az első ilyen "jószándékú ajándékozásom" után :D eszembe jutott, hogy hogy is történt ez meg velem és többé nem kínáltam a "kincseimet" másnak.

2019. júl. 10. 09:43
 25/33 anonim ***** válasza:
9%
Az mikor lesz, hogy te az xs-es méretből belehízol az m-es méretbe? Maximum akkor, ha ikrekkel leszel várandós. Túlliheged a dolgot, Kérdező!
2019. júl. 10. 18:08
 26/33 anonim ***** válasza:
50%
Én se értem ezt a ,,majd elhízol" dumát. Nekem is ezt mondták már gyerekként, hogy bizony majd legkésőbb gyerekszülés után egy ,,asszony" úgyis elhízik, nincs mit tenni. Hát dehogyis nem :D Mondjuk már eleve nem hízik el terhesség alatt, mert már akkor is csak tömi mindenki, meg iylenek...utána meg le lehet fogyni, csak akarni kell.
2019. júl. 14. 11:12
 27/33 anonim ***** válasza:
89%
Egy irigy buta ostoba oregasszony aki felett az ido eljart es nem tudja feldolgozni. Az o idejebe igen a 28 eves mar minimum egy 2 gyerekes elhizott kozepkoru asszonynak szamitott. Joval idosebbnek is tuntek a korabeli hajviselet es ruhak miatt. Egyszeruen nem tudja feldolgozni h o ennyi idos es gonoszkodik direkt.
2019. júl. 16. 11:28
 28/33 anonim ***** válasza:
60%

Egy kosztümben mit takar az, hogy “korának megfelelő”?

Felénk tök ugyanolyat hord a 18 éves érettségiző csaj meg a templomba járó 80 éves nagyi is.

Persze ha kosztüm alatt itt valami estélyiszerű ruhát értünk, az más. Amúgy meg ne tegyünk már úgy, mintha M-es mérettel valaki már dagadt lenne, ennyi erővel az XS meg csontváz.

2019. júl. 16. 15:14
 29/33 anonim ***** válasza:

“Egy kosztümben mit takar az, hogy “korának megfelelő”?

Felénk tök ugyanolyat hord a 18 éves érettségiző csaj meg a templomba járó 80 éves nagyi is.”

Ugye? Szűkített blézer és szoknya, ez a kosztüm, nagyjából tökéletesen egyforma. Méghogy “korához illő”. Ez megint az unatkozó tinilány, akinek millió pontja van kérdésért, naponta kiír valami hülyeséget, de ahányszor felnőttnek akar látszani, mindig elcsúszik az ehhez hasonló dolgokon. Neki ugye nincs elegáns ruhája egy sem, ezért az ő agyában a kosztüm “öreges”.

2019. júl. 16. 15:42
 30/33 A kérdező kommentje:
Tegnap is átjött, épp ebédeltünk. Oda áll fölénk és rázendít, hogy hiába eszek ,,édeskrumplit" úgyis meghízok, fogadjam el. Az én koromban ragadnak a kilók.
2019. júl. 17. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!