Sakk matt? Mit tegyek?
Sajnos ez ilyen, lekell nyelni :/ Anyum is fodrász volt, ő is így volt, mint te, csak neki még ott volt a sógornője is, ő vitte a prímet.. a békesség kedvéért anyum is megcsinálta anyag áron a hajukat,vagy sokszor még azt sem adták oda.
De! Várja ki a következő időpontot és kész. Azért a vendégeket tényleg ne mondd le!
Esetleg ha a párod is partner ebben, akkor megmondhatod anyósnak, hogy a viták miatt nem vagy hajlandó vállalni. Nálunk így lett vége a történetnek, amikor apum is belátta, és nem anyumra haragudott, hogy direkt nem akarja elvállalni őket.
Koszonom a megerositest :D
Elso valaszolo: hatalmas vagy :DD
De nincs ilyen viragos jokedvem.. 😰😰
Igen eszrevettem h latta h a bekesseget akarom ezert nem szoltam..EDDIG.. de fel fog hivni h "most miert nem jo" miert nem tudok 3 orat teljesen ingyen dolgozni.
Anyos segitett mar nekem, alapbol joszandeku. De ot 2 havonta 1,5 orara birom elviselni max.. es erzem h gyomoridegem van ha hozzam szol XD Pedig nem serteget..nem beszel ki. De egyszeruen zavar az auraja vagy en nemtom..😰
Ugyhogy.. az talan jo lenne ha
megcsinalom pl 4 het mulva a hajat..vegighallgatom a hisztit h lenott es mit szolnak az XY ek.. es megmondom h ez ugy tud mukodni h vendeg lesz ha szeretne jonni es bizony ez penzbe fog kerulni mert hozzam se jon Terez anya minden heten letenni tobbszaz ezret mert akkor meg tudnam csinalni ingyen..
MAJD BETOLTA H A FIANAK (PAROMNAK) en biztos ingyen vagom a hajat..... Ott lehidaltam.. Megmondtam h nekem sincsahhoz kozom & nem is izgat h ok az apossal mit tesznek meg egymasert..meg mi mennyi penz..
Oriasi balhe lesz es en leszek a gonosz szivtelen no.. de parom is ugy gondolta h 1x v 2x max megcsinalom ingyen aztan anyos vagy fizet barati aron legalabb a 3/4 et vagy megy mashoz lesz@rom..
Komolyan..
Van jobb dolgom is. Erre ezen gorcsolok es gyomrom is faj mar meg a fejem xD nem vagyok komoly huszoneves eleje de ezt komolyan vettem. Inkabb azon stresszelek h az uj varosba sikeruljon a melo. Akkor meg ha latogatni jonnek lesz balhe ha nem pattanok vele azonnal. 😂
Szopo egy helyzet
Ilyen szituációban nem lehet jól dönteni, szerintem eléggé pofátlan dolog, hogy szívességből teszel meg neki valamit és akkor elszemtelenedik, mintha neki külön jogai lennének és ezért más, rendszeresen visszajárót el kell küldeni... Amit előzőek írtak nem tudom, megérti -e egy ilyen öntelt ember... Mindenhova kell időpontot kérni, mert mindenki beosztja valahogy az idejét, nem tudom ezen mit nem ért meg. :-(
Ha sértődős és el van telve önmagával, bármit mondasz, megsértődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!