Ti hagynatok a menyeteknek, hogy nalatok mossa ki a 120*90 es szonyeget az udvaron, mert ok lakasban lakak?
Attol fugg milyen a viszony vele!
Ha jol megvagytok! es te is kersz neha szivesseget akkor alap h engednem!
Ha sose akar latni es mindenki tudja h utal de a szonyeget nalad akarja mosni akkor nem engedném!
En panelban lakom es en is itthon tisztitom.
Kevesebb vizzel szoktam atsikalni.
De nem reg talaltam a Vanisnek egy szönyegtakaritos porját
szuper jo!
Csak ra kell szorni a port beledörgölni majd fel ora mulva leporszivozni.
Nagyon minimalisan csak nedves alig eszrevehetö
es szuper illata lesz.
A kanapet is ezzel takaritjuk
Gyere el hozzánk, nálunk kimoshatod!
Az eszem megáll!
7-es: Haláli vagy! Jól rátapintottál.Itt mindegy hogy kit, csak valakit szidni lehessen.
Szerintem ezt a meny írta, nem olvastam el a válaszokat, az utolsó mondatból gondolom.
Én hagynám, persze, sőt ajánlanám is neki, sőt segítenék benne.Micsoda rosszindulatú anyós lennék, ha ennyit se engednék.Aztán meg csodálkoznék, hogy utál a menyem.
Még más rokonnak is engedném, nemhogy a fiam feleségének!
Nálunk úgy van, hogy 3 felnőtt, családos gyerek,külön élnek, de gyakran jönnek haza.A mi házunk, ahol felnőttek a mai napig az ő házuk is, értelemszerűen a párjuké és unokáké is!Azt csinálhatnának, amit csak akarnak, mint otthon.Persze nem csinálnak, de ha jönnek, nem vendégek.Első perctől a gyerekeink párját úgy kezeltük, mint a saját gyerekünket.Teljesen jó a viszonyunk velük is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!