Hogyan kozolnetek anyosotokkal hogy mar kicsit tullő a célon?
azt hiszi miattad nincs még gyereketek, azért idegesít ezzel, a férjedet meg békén hagyja.
biztos úgy van vele, hogy te nem akarsz gyereket. vagy te vagy a meddő. a "te hibád"
Átérzem a fájdalmadat. Bár már egy gyönyörű kisfiú anyukája vagyok, de nekünk sokáig nem volt gyermekünk. Amikor sőgornőm bejelentette, hogy terhes, előtte két nappal tudtuk meg, hogy valószínűleg sosem lehet gyermekünk.akkor még fel sem fogta, csak sírtam. Nem irigy voltam, hanem szomorú. Nem a baba miatt, örültem neki, de nem tudsz felhőtlenül örülni. Anyósod lehetne tapintatosabb, mert attól, hogy nem mutatod a fájdalmad nagyon, még iszonyatosan lelki fájdalmat élsz át. Sztem beszélj vele, értesd meg vele, hogy a babának örülsz, de vegyen vissza a lelkesedéből, mert Nektek rosszul esik, és tartsa tiszteletben.
UI.: érdeklődjetek (ha eddig nem tettétek)lombikközpontokban, hogy milyen lehetőségeitek vannak....
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!