Hogyan kozolnetek anyosotokkal hogy mar kicsit tullő a célon?
Hm. Lehet, hogy én vagyok nagyon rosszul összerakva, de én világgá szaladnék, ha valaki BÁRMIRŐL 200 képet és videót mutogatna, ahányszor csak találkozunk. Ez egyszerűen túl sok. Egy-egy kép igenis érdekel, bármiről, de ennyi , nem több és nem minden találkozásnál, lehetőleg. Legyen az a nyaralása vagy a saját gyermekkora, vagy akár a férjem gyerekkori képei, ilyen mennyiségben nekem ez erős tolakodás. Három gyerekem van, őszintén, róluk sem nézek meg ennyit egyszerre, és másé sem érdekel ennyire, és nem irigységből, nem önzésből, nem azért, mert nem örülök más örömének. Igen, túllő a célon.
Ha a kérdező is így van vele, hogy egypár képet szívesen megnéz, csak nem órákon át, akkor ezt mondja el az anyósának szerintem. Hogy a mennyiséggel van a gond, túlzásba esik, nem azzal, hogy örül és büszke az unokára és mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!