Rábíznád anyósodra /aki az elmúlt egy évben kb 15x jött látogatóba /a gyerekeket míg dolgod van?
Ne RÁBÍZZAD, hanem KÉRJED MEG szépen, hogy vigyázzon gyerekedre, az ő unokájára!
Lehet, jóindulatból, hogy ne legyen terhedre, ne érezd, hogy a nyakadon ül és hátráltat, megy látogatóba ilyen időközönként.
Milyen a viszony köztetek? - ez is sokat nyom a latban, hogy egyáltalán VÁLLALJA-E a felügyeletet?
Nem..
Anyos havi 1x idejon,eljatsza milyen jo mama,allandoan nyaggat,hogy el akarja vinni a gyerekeimet.(9honaposak..)
1. Fogalma sincs rola,mik az igenyeik
2. A ferjemet se o nevelte fel
3. Egy tacskot se biznek ra
14es vagyok...
A kerdes pedig hogy "Rabiznad ANYOSODRA .." en ebbol a sajatomat ertelmeztem... Illetve leirtam a mi esetunket..
14, olvasd végig a kérdést és értelmezd:
"aki az elmúlt egy évben kb 15x jött látogatóba" Magyarán, ha a kérdező helyében lennél és az ő említett anyósa lenne a tiéd.
A szomszédba lakik, vagy egy másik városban?
Dolgozik, vagy nyugdíjas? Azért nem mindegy, hogy miért jön olyan kevésszer vagy sokszor.
Egyébként valószínűleg igen, ha "normális".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!