Anyós mosson rám ezidőben?
Sziasztok. 18 éves lány vagyok, tanulok még gimiben, a páromnál leszek a nyáron terveink szerint 1 hónapot. Majdnem egy éve élünk távkapcsolatban,ki akarjuk végrd próbálni hogy egyhuzamban sok időt töltsünk együtt.
A párom katona,külön él a szüleitől.
Az anyósom mos rá amíg nem lesz mosogépe,hisz nemrég költözött át egy másik albérletbe és még nem szerzett mosógépet a párom.
Igazából az a szerencse,hogy jól kijövök anyosommal,annyit nem beszélünk,de kölcsönösen kedveljük a másikat.
Felmerült bennem,hogy ha ott töltöm azt az egy hónapot a párom lakásában hogy akkor az én mosandó ruháim is az anyósom mosná. Azonban arra gondoltam hogy lehet jobb lenne,ha a fehérneműim (bugyik) én mosnám kézzel. Nem tudom mennyire várjam el hogy ő mossa ki,nem tudom mennyire számít ez bunkóságnak,hiába a mosógépe mossa.
Bocsánat az érdekes kérdésért,mi lenne a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!