Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt miert mindenki csak a...

Itt miert mindenki csak a notol varja el, hogy fozzon, mosson, takaritson, mig a ferj vakarja a tokeit?

Figyelt kérdés
Miert van 2018ban meg ennyi szolgalelku no, aki mindent megcsinal egy ledolgozott nap utan, mert szerinte kotelessege, apuka meg fetreng sorrel a kezeben es nezi a tvt?
2018. júl. 9. 21:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Miért te ismersz itt mindenkit?
2018. júl. 9. 21:52
 2/25 anonim ***** válasza:
75%

A kérdésed alapján te nagyon kiszűröd a szolgalelkű nőket, mivel itt egyáltalán nem ez a jellemző. Sőt inkább a herék vannak lehurrogva.

De írok jobbat, csak hogy megnyugodj. Nálunk mindenki kiveszi a részét mindenből. Legyen az háztartás, munkahely vagy gyereknevelés.

2018. júl. 9. 21:57
 3/25 anonim ***** válasza:
20%

Bezzeg ha meg felesbe kellene fizetni az első randi árát az étteremben, akkor azért hisztiznél.

Vagy csak az előnyeit szeretnéd élvezni az egyenjogúságnak?

2018. júl. 9. 21:59
 4/25 anonim válasza:
26%
Itt miert mindenki csak a ferfito varja el, hogy furjon, lefolyot tisztitson, szereljen, csempezzen mig a no vakarja a sminkjet?
2018. júl. 9. 22:02
 5/25 A kérdező kommentje:

Furni mindennap kell nemde? Meg lefolyot tisztitani?(ennel gazabb peldat sose hallottam meg) Meg fuvet vagni, foleg panelben.

Masreszt randin en felesbe fizetek, mast nem fogadok el, max 1 ev mulva.

De ez is hogy jott ide? Tipikus proli vagy.

2018. júl. 9. 22:04
 6/25 anonim ***** válasza:
29%
Na azt goorbol a lyuk ismet kiszolt. Te prolizol minket de nyavajogsz egy kis “munka” miatt. Gyere lapatolj velem egesz nap megnezzuk mit nyogsz
2018. júl. 9. 22:15
 7/25 anonim válasza:
98%
Ez egy megmaradt klisé,hogy a nő vezeti a háztartást,a férfi dolgozik/szerel. Viszont ma már egyre több a férfi aki főz,anyám egyik volt párja nagyon jókat főzött,mosogatott,megosztották anyámmal a házimunkát,és ez így jó. Bár az én párom csak akkor képes csinálni bármit is,ha huszadjára szólok :/
2018. júl. 9. 22:40
 8/25 anonim ***** válasza:
64%
Hagyjad kérdező itt sok a frusztrált szolga lelku aki fuj arra aki egyenrangú társ nem cseléd ágybetet kombo..
2018. júl. 9. 23:23
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

24 évesen én főztem, a 19 éves exem pedig nem tudott.

Mekkora egy prűd köcsög vagyok.

2018. júl. 10. 01:41
 10/25 anonim ***** válasza:
39%
Hát, nem tudom kérdező, de én megvagyok heti 3-4 óra alatt a házimunkával, főzéssel, takarítással. Mivel a párom tisztel és megbecsül, megbecsüli a munkámat is, ezért midnig rendet hagy, elpakol maga után. Ő pedig leburkolja a fürdőt, megszereli a vízvezetéket, gelettel, fest, megszereli az autót, rendben tartja a kertet. Egyszer nem kellett még szakembert kihívni, mert mindenhez ért. Nem érzem magam szolgalelkűnek. :)
2018. júl. 10. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!