Pár hónapos pici mellett nagy karácsonyi lakoma?
Bevallom az én hibám is, mert eddig minden évben sütöttem, főztem. Többféle sütemény és főfogas is volt az asztalon karácsonykor.
Azért egy kicsit mégis rosszul esik, hogy már anyósom most ilyeneket mond, hogy én majd ilyen meg olyan finom nemtommit fogok karácsonykor főzni. Oktoberben születik kisbabám. 2 hónapos kicsi mellett nem tudom mit és hogy fogok győzni, de úgy látszik ő elvárja ugyan úgy a lakomát. Én mondtam is, hogy még nem tudom mi lesz.
Egyetértek a #4-essel.
Csak az időjárás hiszi azt, hogy ősz van, amúgy messze még a karácsony.
Még csak most végeztünk az ugyanilyen, húsvétos kérdésekkel!
Keress rájuk, ugyanaz az eljárás, csak a szót helyettesítsd be karácsonnyal!
Felnőtt ember vagy, aki családot alapít, és nem tudod azt mondani anyósnak, hogy NEM, MAMA, IDÉN NEM FOGOK SEMMIT FŐZNI A BABA MELLETT. MAJD TALÁN JÖVŐRE.
Én ezeken mindig ledöbbenek. Mit gondoltok, mi történik ha egyszer kimondjátok valakinek, hogy nem?
Megmondod, hogy NEM.
Megsértődik? Sértődjön. Aztán akkor mi van?
Szia! Szerintem pici baba mellett nehéz lesz megoldanod, persze nem lehetetlen, de nekem akkor is a babám lenne első. Mivel nagyon pici lesz még a te babád, én biztos nem fogadnék vendégeket lakomákval, esetleg süti (cukrászdából) és üdítő, de főzni külön nekik biztosan nem tenném. Ráadásul, ha ti mentek vendégségbe, akkor távoztok, amikor akartok. Viszont ha ti fogadtok vendégeket, egyáltalán nem biztos, hogy észreveszik magukat, mikor jön el az "ideje indulni". Akár órákig ott lehetnek, a baba nyűgös a hangzavartól, álmos, éhes stb ne tett ki felesleges stressznek.
Anyós is ember, nem történik semmi rossz, ha kiállsz magadért és a babádért! Nem ő a fontos, hanem a pici baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!