Pár hónapos pici mellett nagy karácsonyi lakoma?
Bevallom az én hibám is, mert eddig minden évben sütöttem, főztem. Többféle sütemény és főfogas is volt az asztalon karácsonykor.
Azért egy kicsit mégis rosszul esik, hogy már anyósom most ilyeneket mond, hogy én majd ilyen meg olyan finom nemtommit fogok karácsonykor főzni. Oktoberben születik kisbabám. 2 hónapos kicsi mellett nem tudom mit és hogy fogok győzni, de úgy látszik ő elvárja ugyan úgy a lakomát. Én mondtam is, hogy még nem tudom mi lesz.
1. batyus buli: mindenki hoz egy fogást.
2. rendelsz ételt
3. másnál lesz a banzájn.
Meg kell beszélni. Én rendelnék hidegtálakat, otthon meg max egy fogást összedobnék.
Es, be van varrva a szad, hogy megmondd neki ugyanezt?
'Mama, iden mashol kell teletomnie magat karacsonykor, mert nekem mas dolgom lesz. Tudja, kisgyerek, szoptatni kell, altatni, pelenkazni, ugyhogy karacsonykor nem lesz lakoma. Oke?'
Könyörgöm, május 5. van...
Addig még sok víz lefolyik a Dunán.
Bármi történhet, meg is kell még élni azt a több, mint hét hónapot...
Szépen kinyitod a szádat és megmondod neki, hogy idén nem lesz habzsi-dözsi nálatok.
Ne csinálj előre gondot magadnak. Lehet, hogy eddig kényeztetve voltak, de a babád szuletese jó alkalom arra, hogy ennek a hagyománynak véget vess.
A batyus ünneplés híve vagyok, mindig megbeszéljük a családban, ki mit visz, így eloszlanak a terhek, nincs martirkodas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!