Ha nem szeretjük egymást a párom csalàdjàval, akkor esküvö után elköltözünk köteles vagyok járjak hozzájuk? Vagy ha elköltözünk sz*rhatok rájuk?
Nem értelek, kérdező!
Az ingyen lakás jól jött, pedig a párod szülei befogadtak és NEM mondták, hogy le...nak! Te meg utána feléjük se néznél?
Ha kölcsönösen utáljátok egymást, akkor minek kell ezt erőltetni?
Te nem vagy kíváncsi rájuk, nekik meg szívességet teszel, ha nem kell nézegetniük téged.
Jól van ez így!
Nem élek a párom szüleivel ,nem értem miből veszitek !
Az édesanyja nem él ,az apjának pedig mindig a nôk fontosabbak voltak . A családja az exét szereti mert a párom mostoha anyja rokon vele . A sogornőm pedig irigy kutya és rántsa utána a sogoromat , a párom bátyát.
A párom is tudja milyenek , nem fáj neki . Mindig elmondom mit gondolok roluk , ök se jobbak . A pàrom is várja hogy elmenjünk külön .
"...akkor esküvö után elköltözünk..."
"Vagy ha elköltözünk sz*rhatok rájuk?"
Talán ebből?
Ha most sem éltek együtt, akkor hogy függ össze a hozzájuk járkálás esküvővel, költözéssel?
Vagy itt mindenki hülye, engem is beleértve, vagy te nem tudsz fogalmazni!
"A pàrom is várja hogy elmenjünk külön."
És ez mivel magyarázod?
"Ezen mit nem lehet érteni?"
Csak azt nem lehet érteni, amit NEM írsz bele a kérdésedbe!
Senki sem gondolatolvasó, a kérdésed pontatlan volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!