Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha folyamatosan...

Mit tegyek ha folyamatosan kritizal a baratom anyja es lanytestvere?

Figyelt kérdés

Folyamatosan belem kotnek. A kulsommel kapcsolatosan jegyeznek meg dolgokat eleg taplo stilusban. (Milyen gebe vagy jezusom, fuj de sapadt vagy, ez nem all jol, nem jo a sminked, hogy nezel ki es ezek valtozata..) Nagyon sokat gondolkodtam mar ezugyben, probaltam felmerni a helyzetet de ugy erzem en semmit nem artottam nekik. Lassan 2 eve vagyok egyutt a baratommal (o 21 en 18 eves vagyok). Meg tanulok, mellette diakkent dolgozom, szoval meg az sincs hogy a baratom fizetne mindent. Utalom, ha valaki "turkal a penztarcamban"azaz, ezt mennyiert vettem, elmondom az arat es szoszerint kiakad. Melom elott beszol, hogy helyes dolgozzal csak legalabb annak a kabatnak visszakeresem az arat amit vettem. Es konkretan kopni nyelni nem tudok... az en penzem en dolgom nem?

Soha nem szoltam vissza egyik beszolasra sem, talan egyszer amikor a szemoldokommel kapcsolatosan piszkaltak, de akkor is csak annyit mondtam, hogy nekem igy jo nekem igy tetszik.

Mindig segitek neki mindenben, elmosogatok, volt ugy hogy en foztem a csaladra ameddig o dolgozott, szulinapjan tortat sutottem, segitrk neki cipekedni mikozben a baratom tesoi csak elnezik hogy.megszakad az anyjuk..

Nem cigizek, jo tanulo es illedelmes vagyok tenyleg nem ertem.. a baratom ezt eszre sem veszi, o csak mosolyog ilyenkor.

Neha sirni tudnek ettol mert ugy erzem nem erdemlem meg... szerintetek?

Nem vagyunk osszekoltozve, heti 2szer alszunk naluk es ennyi. Ahogy tudom kerulom..

2019. máj. 2. 12:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
80%
Nem veled van a baj! Azért bántanak mert bántani AKARNAK! Mert beléd kötni AKARNAK! Vagy irigyek rád, vagy ennyire szánalmasan buták. Ne foglalkozz velük,kerüld őket jó messzire..az ilyen embereket nem lehet,és nem is tudod megváltoztatni.Te csak légy önmagad.Viszont a párod el beszélgethetne a családjával,hogy fogják vissza magukat.Jó lenne ha támogatna és melletted állna.
2019. máj. 2. 13:15
 12/20 A kérdező kommentje:

Igen pont ez a bajom, hogy nem tudom hogyan reagaljak mar sokszor azt se tudom hogy sirjak-e vagy nevessek ezeken..😀nem szeretnek durvan visszaszolni, mert azert meg is naluk vagyok 1-2 napot, de viszont szivem szerint sokszor megis ezt tennem.

De miert csinalhatjak ezt? Feltekenyek vagy mi az isten?

2019. máj. 2. 13:16
 13/20 anonim ***** válasza:
73%
Ezt én is irhattam volna.Velem ugyanez történt.Viszont én sem szóltam vissza.A férjem huga se elõlrõl se hátulról nincs kinézete(ezt nem én találtam ki).Rettentõen irigy rám.Volt olyan,hogy a tükörbe igazitottam a hajamat és odajött mellém belenézett a tükörbe és azt mondta õ jobb nálam.haha En csak nevettem ezen, ilyenkor vörös lett a feje,vagy belesápadt.Sajnos a férjem ugyanugy mosolygott, mert gyáva volt.A mai eszemmel a férjemet is ott hagytam volna.Most már nagyon ritkán látom a férjem családtagjait, nem érdekelnek,ha buták hadd butuskodjanak maguknak, nem én fogok lelkileg tönkremenni.Viszont a férjem idõvel rájött micsoda alattomos huga van.Azt tanácsolom neked még fiatal vagy, ne tedd tönkre az életed egy olyannal aki nem áll ki melletted.A férjem még most sem áll ki mellettem, de már az sem érdekel, uggy vagyok vele nem fogok buta emberek szintjére lesüllyedni, de az személyiségembe sem tudnak igy belemászni mert nem érdekelnek.Most már meg a pletyka,hogy kihuztam magamat.Na hadd egyék a mérgüket.Most is lesz valami összejövetel, nem fogok elmenni és a férjem sem fog menni szerintem,mert egyedül nincs kedve odamenni.Kiváncsi leszek rá,hogy el fog e menni vagy sem.
2019. máj. 2. 13:16
 14/20 A kérdező kommentje:

10es nálunk is ugyan ez van. A hugica szent. Ha ott vagyunk mindannyian ok ketten es a hugica baratjaval vigan elvannak rohogcselnek, szinte rajuk sem lehet ismerni, engem meg kb levegonek neznek.

Egyebkent koszonom az eddigi valaszokat! Szivesen varok meg tobb velemenyt! 😊

2019. máj. 2. 13:20
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Ne menj oda, ennyire egyszerű. Aludjatok nálatok. A barátod meg igazán kiállhatna érted.
2019. máj. 2. 13:36
 16/20 Nyücü ***** válasza:
86%

Nekem ugyanez volt :) az "exem " sosem allt ki mellettem mindig védte az anyját hogy ő ilyen így kell elfogadni 3 évig türtem reagáltam igy ugy amugy mindenhogy.Nem valtozott a helyzet.

3 év után szakitottam vele mert szerinte utalom az anyját :D

Nem az anyjával van a baj a pasival,mi hogy szétmentunk mostmár 1 éve azt mondta igazam volt ki kellett volna allnia mellettem.es a mostani baratnőjet vedi foggal körömmel de mar elköltözött otthonról ..pont ilyen esetek miatt.

2019. máj. 2. 13:38
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

2. válaszoló vagyok

#6: "2. válaszolóval ellentétben én viszont nem szólnék vissza nekik ilyen durván, nem süllyednék ezzel az ő szintjükre. Lehet, csak olaj a tűzre."

A mai világ arról szól, vagy megvéded magad vagy mehetsz a levesbe... Barátnőm is visszafogott, de mikor munkahelyen piszkálták mondtam neki csapjon vissza ne hagyja magát mert csak gyomor ideggel megy be, ha már eldurvul a helyzet azért vagyok én. Itt ma már nem számithatsz a rendőrségre sem csak ha leszurkáltak a saját házadban, hát akkor kire számitson ha nem magára ha a párja ilyen nyomi?

"Ne feledd, még valamennyire kiszolgáltatott helyzetben vagytok, mivel nincs saját lakás, ahova félre lehetne tőlük teljeskörűen vonulni."

Ne haragudjon meg senki, pontozzatok le nyugodtan, de én ezek után nem áldoznék rá 1 napot sem nem hogy 2 évet az életemből!! Belém köt este valaki, majd elnevetgél mikor megerőszakolnak a parkolóban? Ki ez te?

Én lezártam ezt, kedves kérdező hallgass a többiekre, hagyd ott a fenébe az ilyen családot, bőven találsz jobbat tőle, vagy szálljon le a golyója...

2019. máj. 2. 17:31
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
59% Egyetértek. Bár vannak helyzetek, amikor jobb inkább elkullogni (pl. amikor egy falka részeg tini kötött belém és 160 centis nőként inkább volt ésszerűbb elsétálnom ignorálva őket), de az ilyen "családi" helyzetekben ki kell állnunk magunkért, mert csak egyre jobban rátelepszenek az emberre. Anyum is mindig erre tanított, hogy nyeljek-nyeljek, legyek mártír...az évek során annyi sértést elnéztem, hogy harmincas éveimre telt be a pohár és dühkezelési problémáim lettek, meg súlyos szorongásom.
2019. máj. 2. 18:27
 19/20 anonim ***** válasza:
81%

Persze, nem is arra gondoltam hogy 4-5 kancigány ellen Mike Tyson legyen, csak na... a lényeget érti mindenki.

Ezt szeretném én is elkerülni amit te irtál, hogy dühkezelési problémáim legyenek, meg gyomorideg a munkába menet :)

2019. máj. 2. 18:34
 20/20 anonim ***** válasza:
78%

Az én anyósom is meg a sógornőm is meg mindenki náluk azt hiszi magáról, hogy nálam ők sokkal többet érnek! Minden módon. Ők jaaaj mennyit dolgoznak, ők jaj milyen tökéletesen néznek ki! Ők jaj milyen fainak, hát őket mindenki szereti!

Én nekem nagy volt a seggem, a lábam, én ugyan miben fáradok el... Ha nekem volt bajom telibe fosták, fújta anyósom most is a szar életét amit ő választott! Persze az, mindezt azok után hogy milyen ganaj volt velem! Azt hiszi engem ez érdekel.

Amikor lefogytam sokat, érdekes hát akkor sem lettem jó alkatú, akkor már túl sovány lettem és hízzak vissza! De közben ők is ezerrel fogyóztak amikor én is, akkor mindenki fogyott ne félj! Nehogy már én legyek az "ünnepelt", akinek siker élménye van!

Te is szólj be nekik!

Én is igyekszem úgy válaszolni nekik, hogy érezzék a törődést. Ha meghallgatom jóságosan a bajukat, csak azért teszem, hogy információkat gyűjtsek. Nem érdekel, hogy szar e nekik, csak az info. S ha kell, vissza fogok élni vele... Ahogyan ők tették velem és teszik.

Jobban teszed, ha semmi olyat nem mondasz el magadról!

Én szándékosan előadóm azt is, hogy mi milyen jól élünk. Hogy nekünk bizony van pénzünk. Anyósom mindig siránkozik és irigyel mindenkit aki jól él, természetesen neki sosincs pénze semmire állítása szerint. Én meg annál jobban mondom, hogy hát nekünk milyen jól megy...

Ha ott lesz a nagy családi kör, nagyon kedves leszek, előfogom bizony adni magam én is.

Elég szar színészkedni mert én utálom ezt, de náluk ezt kell csinálni.

Amúgy én alapból kedves ember vagyok, másokkal őszintén az vagyok, csak velük szemben játszom el már. Amióta szemétládák voltak velem úgy, hogy nincs rá szó.

2019. aug. 11. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!