Jogosan kért számon és oktatott ki az anyósom?
Miért furcsálja a párod, hogy kiírt a doki? Párod is orvos, és eltér a szakvéleménye?
2019. ápr. 24. 17:20
Kérdésedre válaszolva: nem jogosan kéri számon. Nyugodtan mondd meg neki: "Anyuka! Az orvos írt ki. Mióta van orvosi diplomája, hogy felülbírálja, amit az orvos mond? Miért kockáztatja ilyen tanácsokkal az egészségemet?"
2019. ápr. 24. 20:49
Mondjuk én életemben nem tudom elképzelni a szituációt, mikor közli velem az anyósom, hogy ne merjek megint menzesz miatt hiányozni a munkából. Vagy hogy egyáltalán mentegetőzzek neki a menzeszem miatt.
2019. ápr. 24. 21:35
Fel lehet ismerni a kérdezőt, hiába mondja, hogy nem ő volt. Ha engem ennyire idegesítene át anyósom, akkor mindent megtennèk, hogy a lehető legkevesebb esélye legyen engem bacogatni.... Na már most ehhez az első lépés át lenne, hogy ne az ő a lakásban éljünk... Ennyi.. Tegyük fel, hogy tényleg nem azonos azzal a kérdéssel amire emlékszem, akkor is kár ragozni és ezt te is tudod...
2019. ápr. 24. 21:41
45/49 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem lehet felfogni hogy az a kérdés nem én voltam.... Egyébként meg én a párommal szeretnék élni. Ő nem akar elköltözni. Akkor?
46/49 A kérdező kommentje:
Másrészt másnak nem lehet két kutyája? Azt se tudom milyen kérdésről beszélsz. 2 hónapja regisztráltam. Ez a második kérdésem kábé ez idő alatt. Vagy ha ennyire zavarok, akkornem kell rá többet válaszolni...
Kérdező (#45) ".. Egyébként meg én a párommal szeretnék élni. Ő nem akar elköltözni. Akkor?"
Előbb-utóbb valamelyikőtöknek dönteni kell, vagy a párodnak, vagy neked... kivéve, ha az anyós megteszi azt a privát szívességet, hogy záros határidőn belül megboldogul...
2019. ápr. 25. 08:50
41, azért furcsállja, mert ha felkelni sem tud, azzal nem két napra írták volna ki.
2019. ápr. 25. 12:15
49/49 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Mivel kaptam izomlazítót és erős fájdalom csillapítót, és nem olyan helyen dolgozom ahol csak úgy helyettesíteni tzdnak hetekig....Így én kértem meg az orvost hogy csak 2 napra írjon ki, mert 1 hétre akart. Félreértelmezted a válaszom. Ugyanis a párom aznap akarta hogy menjek dolgozni mikor nem tudtam felkelni...felajánlotta hogy elvisz kocsival., de mondtam neki semmi hasznom nem lenne így. És ezért furcsállta hogy kiírt az irvos másnapra is. :)
Bírom hogy felteszek egy adott kérdést, kajak itt reszleteznikellhogy még ne én jöjjek ki szarul ebből? 30 éves vagyok.nem 12 aki a suliból csak úgy lóg....
Kapcsolódó kérdések: