Újra képben az anyós?
2 éve hosszas huzavona , veszekedés után megszüntettük az anyossal a kapcsolatot, nagyon jól helyre jött a kapcsolatunk ami előtte nm volt az igazi miatta. Ez hosszú sztori, de végülis úgy alakult, hogy üzent a páromnak,hogy szeretné felköszönteni a születésnapján. Eközben megszületett egyébként a 2.lanyunk, nem is érdekelték eddig az unokái, se a fia.
Ezt a döntést a férjemet bizom, hogy újra enged e neki, és elhivja ... Viszont tanácsot szeretnék kérni ...hogy viselkedjek? Anno nagyon megbántott és mindenkinek elhordott mindennek, a ferjemmmel szét akart minket választani minden áron. Én nem felejtem, de a férjem nagyon jó szívű, úgy látom hajlik afelé,hogy adjon még egy esélyt. Én kapcsibol elutasitanám a helyében a sok szar keverés után... Nem fogom rá beszélni, de ez nekem nagy kihívás,hogy hogyan is reagáljam le ezt a helyzetet.
Mindenképp beszéld meg ezeket az érzéseidet a férjeddel.
Amúgy meg ha jön a banya, légy vele totál neutrális, amennyire csak lehet. Nem kell neki jópofizni, de éreztetni se kell vele, hogy jobb lenne, ha eltakarodna.
Én nem beszéltem apámmal 10 évig. Közben elvitte egy szívroham, és nincs nap, hogy ne bánnám, hogy kizártam őt, pedig akkor és ott az volt a jó döntés, és 100% az én döntésem volt.
Nézd onnan, hogy ha ne adja az ég, történik az anyjával valami, akkor, ha miattad nem beszélt vele X éve, a férjed kire fog haragudni? Magára, vagy rád? Mert a helyzetre haragudni fog, ezt garantálom.
A mi környezetünkben, ahol ilyen probléma van,a megoldás mindenütt az, hogy a férj megy az anyjához, ahol kíváncsi a nagyszülő az unokára, ott viszi az unokát is, de a feleség és az anyós nem találkozik. Anyós sosem teszi be a lábát a fia és annak felesége otthonába, ahogy a feleség sem megy az anyós közelébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!