Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti foglalkoznátok ezek után...

Ti foglalkoznátok ezek után anyósotokkkal ha ennyire két szìnű lenne?

Figyelt kérdés
Anyósom,a volt mennyét amikor össze jöttem,a párommal előttünk le hordta mindennek.Most pedig azt látom hogy ismerősök lettek a facebookon.És a párom gyerekére vigyáz ami,ettől a nőtöl van. A miénkre már,nem.Mindig talál,ki fogástyhogy miért nem bìr.A másik gyetkőc az napokat is ott alhat az nem baj.Meg ilyenek.
2019. márc. 1. 16:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondod? Érdekes. Nem én vagyok kiborulva anyósomra, nem az én párom az, aki tojik a gyerekemre, rendezett életem van, normális férjjel, munkával és szerető rokonokkal (anyós is közéjük tartozik) sőt, még az anyanyelvemet is tisztességesen, hiba nélkül írom és beszélem, ergo elnézésedet kérem, hogy felhívom rá a gyengécske figyelmed és értelmed, de a te pozíciódban és életeddel leszánalmasozni bárkit is, meglehetősen nevetséges.
2019. márc. 2. 15:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Te vagy szánalmas kérdező.
2019. márc. 4. 23:13
 23/24 A kérdező kommentje:
Bekaphatos nyomorek
2019. márc. 5. 00:05
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
No, látjátok, kijött a "jobbik" énje, nem kell ezt sajnálni tőle, valószínűleg csak ez az egy öröme maradt szegénynek. Hát, nem hiába mondják: "Boldogok a lelki szegények", neki nem fáj, nem látja, nem veszi észre mennyire végtelenül ostoba. Sosem fogja belátni, hogy a hiba az ő "készülékében" van...
2019. márc. 5. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!