Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti foglalkoznátok ezek után...

Ti foglalkoznátok ezek után anyósotokkkal ha ennyire két szìnű lenne?

Figyelt kérdés
Anyósom,a volt mennyét amikor össze jöttem,a párommal előttünk le hordta mindennek.Most pedig azt látom hogy ismerősök lettek a facebookon.És a párom gyerekére vigyáz ami,ettől a nőtöl van. A miénkre már,nem.Mindig talál,ki fogástyhogy miért nem bìr.A másik gyetkőc az napokat is ott alhat az nem baj.Meg ilyenek.
2019. márc. 1. 16:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
A párod gyereke az ő unokája, ezért vigyáz rá, mert szereti.
2019. márc. 1. 16:24
 2/24 anonim ***** válasza:
93%

A párod gyereke az ő unokája, és mivel nem tárgy, ezért nem AMI, hanem AKI.

Beszéltél már erről vele? Megkérdezted, hogy a másik gyerekkel miért szeret lenni, és a tiéddel miért nem?

2019. márc. 1. 16:27
 3/24 A kérdező kommentje:
Az a kifogás hogy beteg az enyémre vigyázni de a másik az napokat ott lehet az se baj.
2019. márc. 1. 16:42
 4/24 A kérdező kommentje:
És ha szereti is attól lehet külömbséget csinálni??
2019. márc. 1. 16:49
 5/24 anonim ***** válasza:
96%
Azt megint kihagyod - ahogy az elözö kismillió kérdésednél is és csak jó sokára derül ki -, hogy a te gyereked még baba, a másik unoka meg már böven iskolás, azaz sokkal kevesebb energiát igényel. Egy 8-10 éves gyerek azért jóval kevesebb munka meg stressz, mint egy két év alatti.
2019. márc. 1. 16:54
 6/24 A kérdező kommentje:
De akkor se igsz hogy nêha nem vihetnék el őt is egy kicsit.
2019. márc. 1. 17:09
 7/24 anonim ***** válasza:
96%
Milyen gyakran vállalja a férjed a gyereke "pesztrálását"? Mert az "előző" meny egyedül neveli a gyerekét. A te gyerekednek ott az apja-anyja. Az anyósod azt a munkát végzi, amit a férjednek kellene végezni. Tudod mit, van egy ötletem: férjed vigye magához a gyerekét mindannyiszor, ahányszor a nagyinak kellene bevállalni. Szerintem ez lenne a normális, nem az, hogy még a tieteket is vállalja be pluszba.
2019. márc. 1. 17:12
 8/24 A kérdező kommentje:
Nem akar,jönni a gyerek ide a párom pedig azt mondja nem is akarja erőltetni amiben persze nem adok igazat neki!Anyósék is azt mondják kár erőltetni ha nem akar jönni.
2019. márc. 1. 17:34
 9/24 A kérdező kommentje:
A párom sajnos a mi közös gyerekünkel s törődik kifogás munka,meg hogy fáradt
2019. márc. 1. 17:36
 10/24 anonim ***** válasza:
91%

Nem szoktam anyósok pártját fogni de nem lehet hogy a másik gyerekkel azért foglalkozik többet h kompenzálja az apa(ugye a fia) nem törődömségét? Mert a te gyereked azert legalább látja az apját.

Ennek ellenére azért eshet rosszul neked a dolog de szerintem ez van a háttérben.

2019. márc. 1. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!