Ti foglalkoznátok ezek után anyósotokkkal ha ennyire két szìnű lenne?
Figyelt kérdés
Anyósom,a volt mennyét amikor össze jöttem,a párommal előttünk le hordta mindennek.Most pedig azt látom hogy ismerősök lettek a facebookon.És a párom gyerekére vigyáz ami,ettől a nőtöl van. A miénkre már,nem.Mindig talál,ki fogástyhogy miért nem bìr.A másik gyetkőc az napokat is ott alhat az nem baj.Meg ilyenek.2019. márc. 1. 16:03
1/24 anonim válasza:
A párod gyereke az ő unokája, ezért vigyáz rá, mert szereti.
2/24 anonim válasza:
A párod gyereke az ő unokája, és mivel nem tárgy, ezért nem AMI, hanem AKI.
Beszéltél már erről vele? Megkérdezted, hogy a másik gyerekkel miért szeret lenni, és a tiéddel miért nem?
3/24 A kérdező kommentje:
Az a kifogás hogy beteg az enyémre vigyázni de a másik az napokat ott lehet az se baj.
2019. márc. 1. 16:42
4/24 A kérdező kommentje:
És ha szereti is attól lehet külömbséget csinálni??
2019. márc. 1. 16:49
5/24 anonim válasza:
Azt megint kihagyod - ahogy az elözö kismillió kérdésednél is és csak jó sokára derül ki -, hogy a te gyereked még baba, a másik unoka meg már böven iskolás, azaz sokkal kevesebb energiát igényel. Egy 8-10 éves gyerek azért jóval kevesebb munka meg stressz, mint egy két év alatti.
6/24 A kérdező kommentje:
De akkor se igsz hogy nêha nem vihetnék el őt is egy kicsit.
2019. márc. 1. 17:09
7/24 anonim válasza:
Milyen gyakran vállalja a férjed a gyereke "pesztrálását"? Mert az "előző" meny egyedül neveli a gyerekét. A te gyerekednek ott az apja-anyja. Az anyósod azt a munkát végzi, amit a férjednek kellene végezni. Tudod mit, van egy ötletem: férjed vigye magához a gyerekét mindannyiszor, ahányszor a nagyinak kellene bevállalni. Szerintem ez lenne a normális, nem az, hogy még a tieteket is vállalja be pluszba.
8/24 A kérdező kommentje:
Nem akar,jönni a gyerek ide a párom pedig azt mondja nem is akarja erőltetni amiben persze nem adok igazat neki!Anyósék is azt mondják kár erőltetni ha nem akar jönni.
2019. márc. 1. 17:34
9/24 A kérdező kommentje:
A párom sajnos a mi közös gyerekünkel s törődik kifogás munka,meg hogy fáradt
2019. márc. 1. 17:36
10/24 anonim válasza:
Nem szoktam anyósok pártját fogni de nem lehet hogy a másik gyerekkel azért foglalkozik többet h kompenzálja az apa(ugye a fia) nem törődömségét? Mert a te gyereked azert legalább látja az apját.
Ennek ellenére azért eshet rosszul neked a dolog de szerintem ez van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!