Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy kedveljem meg a párom...

Hogy kedveljem meg a párom családját?

Figyelt kérdés

Lassan 4 éve vagyunk együtt a párommal. Anyós és sógornő első perctől nem volt szimpatikus számomra.

Tipikus idióta család.. (anyós lefeküdt sógornő csávójával stb..)

Az elmúlt időben anyósom összeszedett egy cigány kandúrt magának, nem jártak dolgozni csak otthon voltak meg ilyenek. Mindig tőlünk lett kérve a pénz amit a párom természetesen adott is. Most viszont van már munkahelye de ugyanúgy kéri a pénzt ha úgy van. (a pasija már nincs meg állítása szerint.)

Közben a sógornőm sikeresen ott hagyta az iskolát és terhes lett 19 évesen. Már megvan a baba is. Neki se dolgozik a csávója (szintén cigány) csak otthon élősködnek anyós nyakán.

Akárhányszor megyünk oda mindig látszik rajtam, hogy nem tudom elfogadni ezt az egész helyzetet.. Az sem megoldás hogy nem járok ki mert akkor megszólják illetve ami fontosabb: rosszul esik a páromnak.

Hogy tudjam kezelni a helyzetet? Nem vagyok az a fajta sajnos, hogy jópofizni tudjak...

2019. febr. 26. 13:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak az anyós párja/expárja "cigány"... A kérdező is az lehet, meg az egész familia.
2019. febr. 26. 17:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem ha azok lennénk nem tüntettem volna fel "problémaként", hogy a 'párok' cigányok. :)
2019. febr. 27. 08:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy egy ilyen familiába hogy kerülhettél bele? Ha a párod szerint ez normális, és nem gond, akkor vele is gond van, és készülj fel arra, hogy veled is szó nélkül meg fog tenni hasonlót. Ezen gondolkozz el, és lehet, hogy nem csak a családdal kellene megszakítanod a kapcsolatot, hanem a pároddal is.
2019. febr. 27. 10:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Mikor még belekerültem nem ilyenek voltak. Akkor még annak ellenére, hogy unszimpatikus volt a bagázs a normális család látszatját keltették. Onnantól kezdődött a gyökeres változás, hogy 'anyós' összejött azzal a csávóval..

A párom szerint sem normális amit csinálnak illetve az egész szituáció viszont nem tud mit kezdeni a helyzettel mert csak az anyja és a húga és értelemszerűen sajnálja őket.

Helyesbítek.. mamáját és a kisbabát sajnálja csak.

2019. febr. 27. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!