Anyósom 10 éve nem fizet rezsit, mit tehetnék pereskedés kihagyásával?
#50-re válasz:Sajnos lakva ismertük meg egymást. Neki nincs barátnője és nem tart kapcsolatot testvéreivel rokonaival. Van egy másik lánya és két unokája, akikkel nem tart kapcsolatot 1979-óta…
Miután ideköltöztünk eljárt párszor nyugdíjas klubokba, de kiutálták. Azért, mert állandóan csak panaszkodott és önmagával volt elfoglalva. A nyugdíjas kerti partikon részt vett, evett-ivott és csomagolt. Hiába mondtuk, hogy szívesen főzünk és ő is hívja meg őket viszont. Nem merte idehívni őket…
Egyedül a nyugdíjas napközi otthon ahol ,,elfogadják” gondolom azért, mert fizet a szolgáltatásokért. Ott a nyugdíjasok többet tudnak rólunk, mint mi magunkról. Ott mindenki sajnálja őt, mert gonoszoknak állított be minket. Úgy tudják, hogy ő vette nekünk a házat.
Sajnos önmagának élő és haszonleső. Évek óta próbáltunk elbeszélgetni vele, de nem lehet. Csak azt hajtogatja: ,,én előre kifizettem mindent”
A viták alatt elmondja, hogy én vagyok az ördög és szálljon ki belőlem.
Az édesanyám és a nővérem pár utcával arrébb lakik. Boldogan élnek ketten holott anyukám nyugdíja duplája a nővéremének és mindent összedobnak.
Első években hétvégente őt is meghívták ebédre, családi összejövetelekre. Már régóta nem…
A mami a 10 év alatt egyszer sem hívta meg őket egy kiflire sem.
Köszönöm szépen a jó és kevésbé szimpatikus hozzászólásokat is. Sikerült jól kipanaszkodnom magamat mások felé. Ez is valami.
Szép estét Mindenkinek!
Kedves Hölgyek és Urak!
Köszönöm szépen a kérdésemre feltett válaszaitokat, függetlenül a tartalmától!
Számunkra valahol tanulságos volt.
Köszönöm!
Tisztelettel és üdvözlettel:
Dodi54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!