Anyósom 10 éve nem fizet rezsit, mit tehetnék pereskedés kihagyásával?
Egyszerűen nem értem, hogy Magyarországon miért teszi ezt magával egy csomó ember. Teljesen tisztázatlan tulajdoni jogok, egymás hegyén-hátán élő generációk.
Lehet amúgy védeni anyóspajtást, de a lényeg annyi, hogy nem fizet azért, amit használ. Nem is kérdés, hogy kéne bedobnia a közösbe. Az, hogy a nyugdíja mire elég, teljesen irreleváns, nem a kérdező problémája.
A megoldás: szétköltözni, bármi áron.
Lakbér nélkül éltek ott?
Mert akkor csak a rezsit befizetni baráti kedvezményes
Sokszor elgondolkozom, hogy mégis miféle emberek vagytok ti.
Szerintetek az rendben van, hogy ha pl. én ráiratom a lányomra a házam, akkor ő és a családja fizesse a számláimat? Ti az ilyet segítségnek nevezitek??
Mert ha én ezt tenném a gyerekeimmel, akkor lesülne a bőr a pofámról.
Meg bérleti díj. Képes valaki a saját gyerekétől bérleti díjat szedni?
A szülő feladata az, hogy segítse a gyerekét, hogy annak az életben könnyebb dolga legyen.
Nem tudom ti, akik ezeket a nézeteket képviselitek honnan a francból jöttök, de örülök, hogy nem az én családom vagytok.
Ne lepődjetek meg, ha majd a drága üzemanyagra hivatkozva a fene sem nyitja rátok az ajtót és egy szociális otthonban fogjátok egyedül nézni a plafont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!