Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit illik vinni első találkozá...

Mit illik vinni első találkozásra a szülőknek?

Figyelt kérdés

Hétvégén fog bemutatni a barátom a szüleinek, már 3,5 hónapja együtt vagyunk, de külföldön él, a szabadnapjait pedig együtt szoktuk tölteni utazással.(1hónapban 10napot)

Nem különösebben érdekli a szülőket, hogy mi együtt vagyunk, leginkább problémaként tekintenek rám.

Vasárnap vacsorázni megyünk valami étterembe, apa anya hugocska kombinációban.

Szeretnék jó benyomást kelteni, bár úgy érzem, nekik lehetetlen megfelelni.

Mit illik nekik ajándékozni plafon 10-15 ezer ft értékben? Egyáltalán illik étteremben ajándékozni?

22L

2019. febr. 20. 12:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%
Étteremben nem kell ajándékozni. Ha az otthonukban találkoztok, első alkalommal lehet, amiket már fentebb írtak: virág, csoki, bor.
2019. febr. 20. 15:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
2019. febr. 20. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Amikor én bemuttattam a páromat ( 3 hónap után) nem hozott semmit a szüleimnek,sőt én se vittem az ő szüleinek.!De kinek mi, mi egy faluban is lakunkszóval. Viszont étterembe nem ajándékoznék
2019. febr. 21. 16:07
 14/18 Odin-15 válasza:
majd leírnád (akár privátban, de gondolom nem) hogy hogy sikerűlt?
2019. febr. 21. 20:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Vigyél sütit, vagy semmi nem kell énszerintem

Legyél csinos és cuki

2019. febr. 21. 20:22
 16/18 A kérdező kommentje:

Anyukanak szulinapja volt, csokit vittem, illetve baratommal kozosen vettunk orchideat. Igazabol arcon is poroghettem volna, katasztrofa volt veluk a talalkozas. Konkretan atneztek rajtam, masnap is beprobalkoztunk meg egy talalkozoval, de mindketten feladtuk a probalkozast.

Koszonom a segitseget; hatha masoknak hasznosabb lesz!😊

2019. febr. 26. 11:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez őket minősíti... :(
2019. febr. 26. 18:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Azóta szakítottunk is, hála a csodás szülőknek.. Ezért annyira felesleges volt törni magam.
2019. máj. 21. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!