Férjem apja alkoholista, tehetünk valamit?
Ez annyira tipikus. Valaki beválaszt valami marhát az életébe (lásd: anyósod az apósodat), és utána az egész család szív egy idióta miatt. Igen, rohadtul nem igazságos:(((
Az is a baj, hogy az ember igyekszik körültekintően választani (mert sajnos valahol a családja is hozzá tartozik a másik félhez, akármilyenek is), de EZT nem láthattad előre. Én megoldást nem tudok, max. 2-300 km-re költözni (vagy külföld).
3-as, a saját életed frusztrációit ne vetítsed ki a kérdezőre. Látszik, hogy egy ostoba, korlátolt szerencsétlen senki vagy. És nehogy már jobb legyen esetleg valakinek.
Attól, hogy te idióta módon erődön felül tűrtél, attól még képzeld, máshol úgy nevelik a lánygyereket, hogy a nő is ember. Persze nyilván megvolt az oka, hogy miért tűrtél, nem volt más választásod biztosan, egy lefojtott gyűlölet van benned, ami érződik a soraidból.
Igenis, VAN választási lehetősége a Kérdezőnek. Egy nőnek is meg kell tanulnia kiállnia magáért, mert utálni fogja magát ezért 20 év múlva, ha most ezt eltűri.
(Én a férjemnek adtam ultimátumot, hogy ha az unokáit a hozzánk közeli oviba adják a fiáék, és ő fogja ide hazahozni őket, amíg azok a melóból haza nem érnek, ha ezek a terveik,akkor elválok. Mert NEM ERRE SZERZŐDTEM, ENNYI.) Az ötvenes éveim elején nem erre akarok 3 évet pazarolni, és ennyi.
Rohadtul meg kellene már tanulni, hogy a nő is ember.
Egy alkoholista embert akit nem erdekel sem az egeszsege sem az hogy kinek az eletet teszi tönkre hagynám ott megrohadni ahol van!!
Ha lesz gyereketek ezt lassa?hmm??
a reszeg nagyapjat?Raadasul csak gond es nyüg van vele.
Anyam is ivott!en megmondtam neki az esküvöm elött
ha nem all le tavoltartast kerek ellene mert nem jöhet az esküvömre
es rendört hivatok nehogy megjelenjen.
Es ha lesz unokaja sosem ismerheti meg.
Aztan lass csodat masfel eve tiszta mintha kicsereltek volna
Az esküvömön egy korty alkoholt sem ivott
De megmondtam neki ha nem valtoztat elveszit.
En biztos nem fogok miatta plusszba idegeskedni.
Segitseg nelkül lerakta amire büszke vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!