Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem hülyeség lenézni valakit...

Nem hülyeség lenézni valakit a diploma hiánya miatt, ha egyébként meg jól meg tud élni?

Figyelt kérdés

Adott egy fiatal lány és annak a barátja. A lány családjában az a természetes, hogy engedelmesen, munkajövedelemből él mindenki. A fiúnak nincs diplomája, és állandó munkahelye, de vannak érdekeltségei, kapcsolatai, üzletelget. (Full legálisan mindenben)

Mégis aszerint ítélik meg, hogy nem munkahelyen dolgozik, nincs bejelentett állása.

Nem értem a lány szüleit, hogy ellene hergelik egy életképes srácnak, aki a jég hátán is jobban megél mint valami krákogó, nyakkendőigazgatő, töltőtollforgató.

2018. dec. 14. 21:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
9# most mit húzod fel magad? Egyèbkènt egyetèrtek a 7# vàlaszolóval.... Mi van a tb-vel, nyugdíjjàrulèkkal? Mi van ha nem megy az üzlet? Itt nem az a problèma, hogy nincs diploma, hanem hogy "üzletelget"... Nincs egy normàlis àllàsa. Ez engem is idegesítene. De amúgy meg ha a fiúnak ès a lànynak is jó így, akkor le kell szarni.
2018. dec. 15. 10:34
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Az én páromnak sincs diplomája mégis sokkal jobban keres mint én a jogi diplomámmal valaha fogok. Jó üzleti érzéke van, jókor jó vállalkozást indított, megfelelő ismerősei vannak, tudja mibe kell befektetni. De Ő már 45 szóval nem vaterán seftel... 😀 Szerintem a probléma nem a diploma hiánya hanem a pénzkeresés módszere...
2018. dec. 15. 11:12
 13/29 anonim ***** válasza:
96%
Szóval, munka és végzettség nelküli faszi vagy, aki a vaterán seftelget cuccokat, es nem erted, hogy ezt miert nezik rossz szemmel a szulok :D. Kesz, kihaltam. Es a kerdesben mindez ugy van leirva, mintha valami üzletember lennel :D. Na, elarulom a vegere, hogy ezert neznek le, mert ennyire hulye vagy. Nem azert mert nincs vegzettseged.
2018. dec. 15. 11:35
 14/29 A kérdező kommentje:

Ítészek, ítészek, istenem.

Fröcsögni van eszük,de ha kibazsszák őket a proli melóhelyükről akkor meg majd nézegetnek,

2018. dec. 15. 13:09
 15/29 anonim ***** válasza:
87%
A stílusodból ítélve kizártnak tartom, hogy te értelmiségi szülők gyereke lennél. Vagy egyszerűen nem kaptál nevelést, azért reagálsz ilyen alpárian, meg azért állsz össze ilyen söpredék alakokkal.
2018. dec. 15. 13:24
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
Hiszen a "melóhely" az csak proli lehet :D.
2018. dec. 15. 13:31
 17/29 anonim ***** válasza:
97%
14# azt hiszem nem csak a melóval vagy annak hiànyàval van baj. Nagyobb problèma, hogy egy nagyképű tahó vagy.
2018. dec. 15. 14:17
 18/29 anonim ***** válasza:
57%

Semmit sem jelent már,ha valaki egy szociológiai,vagy más"büfé" szakot végez az egyetemen.A kereslet-kínálat

miatt az informatikusok viszik a prímet,míg egy mezőgazdasági mérnök a békával találkozik.A diploma,már régen nem a nagy csoda.

2018. dec. 15. 15:47
 19/29 anonim ***** válasza:
92%

És az nem hülyeség, hogy a diplomásokat "krákogó, nyakkendőigazgatő, töltőtollforgatónak" nevezed? Az ilyen lenézős kifigurázás amúgy a frusztrááltság jele. Aki elégedett úgy, ahogy jelen pillanatban él, az nem figuráz ki senkit.

Azt meg már nem is minősítem hogy szerinted a bejelentett állandó munkahely az csak "proli" lehet.

Szánalmas, frusztrált kis hülye vagy, semmi több.

Ja és nem, nálam nem találna semmit a NAV...nahát.

2018. dec. 15. 17:10
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Én sem nézném jó szemmel, ha a lányom pasija olyan szinten élne, mint a romák, akik az "5 paprikát egy százassssé" szinten ügyeskednek.Mégis mivel komolyabb a biznisz, ha nem az aluljáróban, hanem a Vaterán árulgatsz és ebből tengődsz?

Erre alapozni egy leendő család életét? Erre akarsz majd nősülni, gyereket vállalni? Viccnek is gyenge!

2018. dec. 15. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!