Nem hülyeség lenézni valakit a diploma hiánya miatt, ha egyébként meg jól meg tud élni?
Adott egy fiatal lány és annak a barátja. A lány családjában az a természetes, hogy engedelmesen, munkajövedelemből él mindenki. A fiúnak nincs diplomája, és állandó munkahelye, de vannak érdekeltségei, kapcsolatai, üzletelget. (Full legálisan mindenben)
Mégis aszerint ítélik meg, hogy nem munkahelyen dolgozik, nincs bejelentett állása.
Nem értem a lány szüleit, hogy ellene hergelik egy életképes srácnak, aki a jég hátán is jobban megél mint valami krákogó, nyakkendőigazgatő, töltőtollforgató.
Ítészek, ítészek, istenem.
Fröcsögni van eszük,de ha kibazsszák őket a proli melóhelyükről akkor meg majd nézegetnek,
Semmit sem jelent már,ha valaki egy szociológiai,vagy más"büfé" szakot végez az egyetemen.A kereslet-kínálat
miatt az informatikusok viszik a prímet,míg egy mezőgazdasági mérnök a békával találkozik.A diploma,már régen nem a nagy csoda.
És az nem hülyeség, hogy a diplomásokat "krákogó, nyakkendőigazgatő, töltőtollforgatónak" nevezed? Az ilyen lenézős kifigurázás amúgy a frusztrááltság jele. Aki elégedett úgy, ahogy jelen pillanatban él, az nem figuráz ki senkit.
Azt meg már nem is minősítem hogy szerinted a bejelentett állandó munkahely az csak "proli" lehet.
Szánalmas, frusztrált kis hülye vagy, semmi több.
Ja és nem, nálam nem találna semmit a NAV...nahát.
Én sem nézném jó szemmel, ha a lányom pasija olyan szinten élne, mint a romák, akik az "5 paprikát egy százassssé" szinten ügyeskednek.Mégis mivel komolyabb a biznisz, ha nem az aluljáróban, hanem a Vaterán árulgatsz és ebből tengődsz?
Erre alapozni egy leendő család életét? Erre akarsz majd nősülni, gyereket vállalni? Viccnek is gyenge!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!