Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki mit tenne? Szülinapi ebéd...

Ki mit tenne? Szülinapi ebéd lesz, és csak a férjem hívták meg rá, minket nem, természetesen a férjem nem megy, de mindennap elmondják neki . Komolyan mondom milyen nagyszülő az ilyen? Ti férjetek mit csinálna hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

2018. dec. 14. 09:23
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%
Minek kéne visszavágni? Minek akarnál olyan helyre menni, ahol utálnak és nem látnak szívesen? Ennek semmi értelme. Nem mentek és kész, férjed kiállt melletted, örülj neki.
2018. dec. 14. 10:01
 12/34 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván az én férjem sem menne el így a szülinapra. Viszont biztosan megkérdezné a saját anyját, hogy ezt mégis miért csinálta, hogy gondolta.

Egyébként ehhez ritka nagy bunkónak kell lenni, hogy valaki a gyereke házastársát ne hívja meg.

2018. dec. 14. 10:01
 13/34 anonim ***** válasza:
71%

Azért nem olyan biztos, hogy nem adtál rá okot, de akkor is nettó bunkóság.

Engem is mindíg hívnak, ha nem az nem családi esemény és jó oka van. Pl gyere, írom a végrendeletemet, át szeretném beszélni veled ( és a testvéreiddel). Na ehhez pl nekem semmi közöm.

2018. dec. 14. 10:04
 14/34 anonim ***** válasza:
35%
"Oka nincs ,nem rég óta vagyunk házasok, én nem tettem semmi olyat ,amivel bántottam volna, max annyit hogy a fia már nem kisfiú ,hanem apa...." persze, persze, SOSINCS előzmény, szegény ártatlan menyek mind báránykák akiket bántanak... és nem, nem vagyok anyós, gyerekem sincs....
2018. dec. 14. 10:20
 15/34 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell visszavágni. Elég az, ha nem megy a férjed. Nem szabad lesüllyedni az ő szintjükre, annak semmi ertelme
2018. dec. 14. 10:27
 16/34 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak bunkó, akik ismernek tudják, hogy nem adtam rá okot. Régen én sem hittem el ezt a gonosz anyós "mesét", de most jöttem rá, hogy nem alaptalanul írta senki, aki eddig nem bírta az anyósát. De hogy az unokáját se szeresse, és ne hívja meg, az nálam betette a kaput... Én szüleim sosem csinálnának ilyet. Szülés után egy doboz innivalót sem tudott volna hozni, ezt csak viszonyításképpen írom , ilyen az én anyósom. ÉS mondhatja bárki, hogy az nem anyós feladata, meg volt is bőven ennivalóm meg innivalóm, de ő ezt nem tudhatta és amilyen figyelmes hozott rá egy hétre babgulyást és töltöttkáposztát :D
2018. dec. 14. 10:33
 17/34 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk is ez volt az após részéről. ( elváltak anyósom külön városban élt, ő nagyon édes volt, szerettem nagyon) Apósom viszont egy gonosz, rosszindulatú ember volt, és ő csak a fiát hívta ha valami eseményt tartott. A férjem mindig rákérdezett, hogy (én) a felesége is a meghívottak listáján van? A válasz az volt, hogy nem, engem be sem enged. Megköszönte a meghívást, sosem ment el. Vitázni nem vitázott az apjával mert nem volt értelme.
2018. dec. 14. 11:09
 18/34 anonim ***** válasza:
87%

Tuti nem mennék el.

Én is néha agyalok, hogy mi lehet az előzmény, ha valakit ennyire utálnak, de saját tapasztalatból tudom, hogy emberek a legkisebb dolgok miatt tudnak utálni valakit.

Engem pl. azért utált egy évfolyamtársnőm, mert szerinte nem voltam elég "menő" "pörgős".

Sógornőmet nem szereti az anyósunk, mert szerinte buta és különben is jobb nőt képzelt el a fiának (szép és értelmes nő a sógornő).

Tehát nem kell mindig valami nagyon nagy balhét képzelni az utálat előzményének.

2018. dec. 14. 12:12
 19/34 anonim ***** válasza:
92%
Nyugi engem anyósom azért utált meg mert 26.hétben merészeltem elveszteni a fiúunokáját....de érdekes mikor megtudta hogy megint terhes vagyok (6.hónapban voltam már és fiúval) akkor én voltam az akit lányaként szeretett mindig...ja persze...
2018. dec. 14. 12:59
 20/34 anonim ***** válasza:
34%
Ha nagyon bosszantani akarod akkor aznap menjetek el valami olyan helyre amit facebookra fel tudsz tenni, valami olyan szöveggel hogy egy jó apának a csalad az első és tudja hol a helye...
2018. dec. 14. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!