Mit tehetek az apósommal, hogy ne mondja el idegeneknek azt, ami itthon történik?
Párommal 2 éve vagyunk együtt, 4 hónapja költöztem hozzá, mindketten 23 évesek vagyunk. Az apukájával él, aki nyugdíjas és 71 éves. A problémám azzal van, hogy bármi történik itthon folyton megy a faluba és minden ismerősének elmondja a történteket. Párom vissza akart menni a régebbi munkahelyére -mikor még csak ez tervben volt- már másnap a boltban nekem mondták ,hogy apósom mesélt nekik erről. Hétfőtől új munkahelyen kezdek, ellenben már mindenki tud róla! Hiába szóltam kedvesen neki , a párom is szólt egyszerűen nem érti meg, hogy ez nem megszokott helyzet. Volt olyan is hogy a szüleim legelsőnek jöttek hozzánk látogatóba , elmentek ketten sétálni egyet és olyan meglepődve jöttek haza. Kiderült apósom a faluban már leadta a hírt, hogy ők ott lesznek nálunk. Ez még nem is vészes, de mikor egy öreg néni odament hozzájuk és rákérdezett hogy biztosan az én szüleim-e kicsit abszurd helyzet volt.
Mit tehetnék vele? Gondoltam arra is, hogy a problémáimat nem mondom inkább el neki vagy bármilyen komolyabb dolog van utólag tájékoztatom.
Ma telt be nálam picit a pohár, etettem a macskákat és hallom ahogy szomszédnak már mondja hogy hátfőn megyek dolgozni. Annyira rosszulesik. Mintha a szomszédok és a falusiak is a családhoz tartoznának.
Ez talán még enyhébb fokozat de mi lesz idővel? Mi van ha azt is el fogja mondani ha veszekszek a párommal vagy bármi komoly dolog történik?
Miert nem koltozotok kulon?
Elvileg mind a ketten dolgoztok akkor csak futja alberletre, foleg falun.
Mi ugy lakunk alberletben hogy egy olyan varasban ahol minden draga, felesegem csak reszmunkaidoben dolgozik es igy is kijovunk a penzbol.
10:20 (legelső)
"Miért nem teszitek be egy otthonba?"
Te mit szólnál ha lenne egy saját házad, ahová szívességből befogadnád a fiad aktuális barátnőjét, aki "hálából" betenne téged egy otthonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!